to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:51 | 19.04.2021

Πολιτική

Xρ. Γιαννούλης: Έβδομος εργαζόμενος του ΟΑΣΘ που χάνει τη ζωή του

«Ο έβδομος εργαζόμενος του ΟΑΣΘ που χάνει την ζωή του χτυπημένος από την πανδημία και δυστυχώς ένα από τα 200 κρούσματα ανάμεσα στους 2000 εργαζόμενους του ΟΑΣΘ», σημειώνει ο Χρ. Γιαννούλης, βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


Δήλωση του Αναπληρωτή Τομεάρχη Μεταφορών και Βουλευτή Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χρήστου Γιαννούλη για τον θάνατο 43άχρονου οδηγού του ΟΑΣΘ και πατέρα τριών παιδιών, θύμα της Πανδημίας.

Θα ήθελα να εκφράσω την βαθειά μου οδύνη και τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια των εργαζομένων του ΟΑΣΘ για την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου 43 ετών πατέρα τριών παιδιών, εργαζόμενου οδηγού στην πρώτη γραμμή των Αστικών Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

Ο έβδομος εργαζόμενος του ΟΑΣΘ που χάνει την ζωή του χτυπημένος από την πανδημία και δυστυχώς ένα από τα 200 κρούσματα ανάμεσα στους 2000 εργαζόμενους του ΟΑΣΘ. Εκφράζουμε την οδύνη μας και για έναν ακόμη λόγο. Οι άνθρωποι μας που χάνονται δεν είναι αριθμοί ούτε στατιστικά στοιχεία.

Για αυτό και κάθε ημέρα θα καλούμε και θα προκαλούμε την διοίκηση του ΟΑΣΘ να λάβει και να συνεχίζει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που ζητούν εδώ και εβδομάδες οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία, για την αναποτελεσματική και αλαζονική διοίκηση Σκόδρα να παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει και δεν ακούει τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων.

Εκφράζω παράλληλα και την ευγνωμοσύνη μας στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ για την αφοσίωση τους στην εξυπηρέτηση κάτω από τραγικά δύσκολες συνθήκες, των πολιτών της Θεσσαλονίκης, παρά την χαρακτηριστική ανικανότητα και αντεργατική συμπεριφορά που επιδεικνύει η διοίκηση Σκόδρα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)