to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:58 | 30.04.2020

Αθλητισμός

Ξεκινούν από τις 5 Μαΐου οι προπονήσεις

«Από την ερχόμενη Τρίτη αρχίζουν προπονήσεις ομάδες της Super League σε ολιγομελή τμήματα 6-8 αθλητών. Αναφορικά με το μπάσκετ και το βόλεϊ ο υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε ότι «περιμένουμε τις αποφάσεις των διοργανώτριων αρχών».


«Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη μάχη χωρίς εφησυχασμό. Ο κορωνοϊός δεν έφυγε. Συστήσαμε επιτροπή που εκπονεί υγειονομικά πρωτοκόλλα για την τήρηση των κανόνων», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την ενημέρωση συντακτών αναφορικά με τις μείωση των περιοριστικών μέτρων όσον αφορά τον αθλητισμό από την Τρίτη

Παράλληλα ο ίδιος σημείωσε ότι «η άρση των περιοριστικών μέτρων θα γίνεται σταδιακά. Η περίοδος αυτή θα είναι πιλοτική», προσθέτοντας ότι «δεν γίνεται να απαντηθεί το ερώτημα για το πότε θα γίνει η πλήρης άρση των περιορισμών»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε ότι από την Τρίτη «επιτρέπεται η προπόνηση σε ανοιχτούς χώρους για αθλήματα χαμηλής επικινδυνότητας» και ότι «επιτρέπεται η προπόνηση στους αθλητές που έχουν πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλες οι προπονήσεις θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών»

Για τον υγρό στίβο θα επιτραπούν σε επόμενο χρόνο. Για τα μαχητικά αθλήματα επιτρέπεται προπόνηση μόνο φυσικής κατάστασης και μόνο σε ανοιχτούς χώρους.

«Ειδική μέριμνα θα υπάρχει για τους μαθητές-αθλητές».

Για το ποδόσφαιρο ο Λ.Αυγενάκης σημείωσε ότι «από την ερχόμενη Τρίτη αρχίζουν προπονήσεις ομάδες της Super League σε ολιγομελή τμήματα 6-8 αθλητών για την επαναφορά φυσικής κατάστασης αθλητών και ενδυνάμωσης».

Αναφορικά με το μπάσκετ και το βόλεϊ ο υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε ότι «περιμένουμε τις αποφάσεις των διοργανώτριων αρχών».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)