to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:57 | 19.05.2022

Οικονομία

Ξεκίνησε η υποβολή εισηγήσεων για το 28ο Ετήσιο Συνέδριο για μια Εναλλακτική Οικονομική Πολιτική στην Ευρώπη

Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για την υποβολή εισηγήσεων (call for papers) για το 28ο Ετήσιο Συνέδριο των Ευρωπαίων Οικονομολόγων για μια Εναλλακτική Οικονομική Πολιτική στην Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Σεπτεμβρίου 2022 στο Λονδίνο, σε συνεργασία με το Kings College London.


Call for papers  Ετήσιο Συνέδριο Ευρωπαίων Οικονομολόγων για μια Εναλλακτική Οικονομική Πολιτική στην Ευρώπη

Ο τίτλος του συνεδρίου είναι "The EU and the political economy of global disorder. Struggles for survival, climate and energy Justice” [Η ΕΕ και η πολιτική οικονομία της παγκόσμιας αναταραχής. Αγώνες για επιβίωση, κλιματική και ενεργειακή Δικαιοσύνη].

 
 

Βρείτε εδώ την πρόσκληση

 

Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές, "στο έδαφος που διαμορφώνουν οι πολλαπλές και διαρκώς βαθύτερες κρίσεις, και ιδιαίτερα ο πόλεμος στην Ουκρανία, το φετινό συνέδριο θα ασχοληθεί με τις βαθιές συνέπειες των σε εξέλιξη γεωπολιτικών αλλαγών για το μέλλον της ΕΕ, με ειδική αναφορά στον αναγκαίο κοινωνικο-οικολογικό μετασχηματισμό".

 
 

Περισσότερα για το Euromemo Group: Οι Ευρωπαίοι οικονομολόγοι για μια εναλλακτική οικονομική πολιτική στην Ευρώπη είναι ένα δίκτυο Ευρωπαίων οικονομολόγων, επιστημόνων των κοινωνικών επιστημών καθώς και νομικών που ιδρύθηκε το 1995. Στόχος του είναι η προώθηση της πλήρους απασχόλησης με καλούς όρους εργασίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, με την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, της οικολογικής βιωσιμότητας και της διεθνούς αλληλεγγύης. Περισσότερα: http://www.euromemo.eu/about/index.html

 
 
 

Η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων εισηγήσεων αφορά την ακαδημαϊκή κοινότητα και (ακτιβιστές/τριες) ερευνητές/τριες που εργάζονται πάνω σε ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα. Οι προτάσεις, με μία σύντομη περίληψη (το πολύ 250 λέξεων), πρέπει να υποβληθούν (στα αγγλικά) ως τις 15 Ιουνίου 2022 το αργότερο στο email: [email protected].

Δείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω ή στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www2.euromemorandum.eu/uploads/euromemo_annual_conference_2022_call_for_papers_22042022.pdf

 
  Email Image
 
  Email Image
 
  Email Image
 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)