to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:08 | 02.08.2014

Κοινωνία

Ξάνθη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης από τουριστικό γραφείο

Oδράστης από τον Δεκέμβριο του 2013 έως και σήμερα κατάφερε να εξαπατήσει επτά άτομα, από 23 έως 57 ετών, αποσπώντας τους περισσότερα από 3.500 ευρώ, που του είχαν καταβάλει είτε για κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, είτε για πληρωμή εκδρομής και διαμονής σε ξενοδοχεία.


Η πρώτη δικογραφία για 7 από τα θύματα του37χρονου  ξανθιώτη τουριστικού πράκτορα που εξαφανίστηκε έχοντας πάρει χρήματα για πακέτα διακοπών και αεροπορικά εισιτήρια, σχηματίστηκε από την Ασφάλεια της Ξάνθης.Ο 37χρονος αναζητείται από την Αστυνομία ενώ μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης από τις πρώτες καταγγελίες, αναμένεται να αποσαφηνιστεί ο αριθμός των απατημένων πολιτών και το ύψος της απάτης. Αναλυτικά, η Αστυνομία αναφέρει:

«Εξιχνιάστηκε ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασϕάλειας Ξάνθης, υπόθεση απάτης σε βάρος επτά (7) πελατών τουριστικού γραϕείου στην Ξάνθη.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε σχετική δικογραϕία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη της παραπάνω επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 6-12-2013 έως 23-7-2014, κατάϕερε να εξαπατήσει επτά (7) ημεδαπούς, ηλικίας από 23 έως 57 ετών, αποσπώντας από αυτούς συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.525 ευρώ, που του είχαν καταβάλει είτε για κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, είτε για πληρωμή εκδρομής και διαμονής σε ξενοδοχεία.

Η δικογραϕία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασϕάλειας Ξάνθης για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και το ενδεχόμενο εξαπάτησης άλλων ατόμων από τον 37χρονο.»

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, xanthipress.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)