to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:33 | 14.03.2022

Κοινωνία

Ξανά σε απεργία πείνας και δίψας ο Β. Δημάκης - Του αρνούνται τις εκπαιδευτικές άδειες που δικαιούται

«Ή θα πάω στο πανεπιστήμιο ή θα πάω στο διάολο, άλλη λύση δεν υπάρχει…» τονίζει σε ανάρτηση του στο facebook


Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το δικαίωμα του να σπουδάσει δηλώνει ο Βασίλης Δημάκης. Όπως καταγγέλλει σε ανάρτησή του στο Facebook, αναγκάζεται για τρίτη φορά να καταφύγει σε απεργία πείνας και δίψας, καθώς δεν του επιτρέπεται να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής του.

«Από σήμερα 14/03/2022 , κατέρχομαι σε λευκή απεργία κόβοντας την τροφή και το νερό» αναφέρει συγκεκριμένα. Όπως σημειώνει, ενώ απομένουν δύο υποχρεωτικά μαθήματα για να πάρει το πτυχίο του, «το Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο Αδειών αρνείται πεισματικά να εισάγει την αίτησή μου προς εξέταση, όπως και ενός άλλου συγκρατούμενου μου συμφοιτητή, του Βασιλείου Αναγνόπουλου».

Αναφερόμενος στη νέα εισαγγελέα, που είναι αρμόδια για τις άδειες, ο Β. Δημάκης σημειώνει χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν να λες σε κρατούμενο φοιτητή που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα για 5-6 συναπτά έτη που πηγαινοέρχεται στο πανεπιστήμιο, ότι θα του κόψεις την άδεια διότι δεν σου αρέσει - επαναλαμβάνω - η στάση του σώματός του (?)». «Εγώ έχω μάθει να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θεωρώ ότι η συγκεκριμένη εισαγγελέας βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία και εγώ προσωπικά φαντάζομαι από πού προέρχεται όλο αυτό το μένος και όλη αυτή η στοχευμένη αδιαφορία» συνεχίζει.

Τέλος, ο Β. Δημάκης προειδοποιεί: «Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, έχω μάθημα 9:00 με 12:00, της Δευτέρας το έχασα ήδη για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη ή θα πάω στο πανεπιστήμιο ή θα πάω στο διάολο, άλλη λύση δεν υπάρχει... Καμία!!! Και δεν πρόκειται για εκβιασμό, πρόκειται καθαρά και μόνο για τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου που μέχρι τώρα κατάφερε ένα σωρό πράγματα δίχως βοήθεια από κανέναν! Οι εκβιαστές, οι σαδιστές και οι διαταραγμένοι είναι αυτοί... Δεν έχω τίποτα άλλο να πω, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη στήριξή σας μέχρι τώρα και από δω και πέρα!».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)