to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:46 | 29.12.2022

Πολιτική

Ξαφνική αδιαθεσία για τον Νίκο Δένδια κατά τη διάρκεια λειτουργίας στο Άγιο Όρος

Επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης φαίνεται πως υπέστη ο Ν. Δένδιας στο Άγιο Όρος - «Είναι απολύτως καλά στην υγεία του», διαβεβαιώνουν οι συνεργάτες του. Ο υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα διακόπτοντας για προληπτικούς λόγους την επίσκεψή του


Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, υπέστη επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος του Αγίου Όρους. Ο κ. Δένδιας είναι απολύτως καλά στην υγεία του, σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Εξωτερικών.

Αυτή ήταν η δεύτερη περιπέτεια στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια στο Άγιο Όρος. Λόγω πυκνής ομίχλης, την Τετάρτη,  το ελικόπτερο που τον μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ούτε σε εκείνο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και τελικά κατέβηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.

Η διήμερη επίσκεψη του Νίκου Δένδια είναι η πρώτη επίσκεψη υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας στο Άγιο Όρος από το 2011, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους υποδέχτηκε τον υπουργό Εξωτερικών στον Ιερό Ναό Πρωτάτου, όπου θα τελέστηκε Δοξολογία.

Δένδιας: Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές στο πρόσωπό μου

Απολύτως καλά, με μόνο δύο αμυχές στο πρόσωπό του μετά την πτώση του στη διάρκεια της θείας Λειτουργίας στο Αγιο Όρος, συνεπεία ορθοστατικής υπότασης, είναι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα μετά το λιποθυμικό επεισόδιο, διακόπτοντας για προληπτικούς λόγους την επίσκεψή του και με ανάρτησή του στο twitter ευχαρίστησε όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.

Ευχαριστώ θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία μου. Είμαι απολύτως καλά, με δύο αμυχές από την πτώση και εντυπωσιασμένος από όσα είδα και άκουσα από την 1η επίσκεψη ΥΠΕΞ στο ΆγιονΌρος τα τελευταία 11 χρόνια. Δεσμεύθηκα να επιστρέψω σύντομα, έγραψε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)