to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:56 | 26.11.2020

Πολιτική

Βρήκε ο Τζήμερος τον Φαήλο και κάνουν κόμμα

Στον απόηχο της εισαγγελικής παρέμβαση την οποία ζήτησε ο ακροδεξιός πολιτευτής και πρώην συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά


Κόμμα φτιάχνουν στο χώρο «πέραν της ΝΔ δεξιάς» ο Φαήλος Κρανιδιώτης με τον Θάνο Τζήμερο, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Το φλερτ των δυο ανδρών το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς», σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μαζί του, ενώ στόχος είναι η κοινή κάθοδος στις εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ieidiseis.gr, το φλερτ ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου, καθώς υποστηρικτές τους διαπίστωσαν πως υπάρχει σύγκλιση σε πολλά θέματα μεταξύ τους και τους προέτρεψαν να συνεργαστούν. Ακολούθησαν συναντήσεις μεταξύ του Θάνου Τζήμερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη, όπου διαπιστώθηκε σύγκλιση των θέσεών τους σε ορισμένα θέματα  και απόκλιση σε άλλα.

Επικράτησε όμως η συμφωνία τους σε τομείς όπως τα ελληνοτουρκικά, η αντιμετώπιση της αριστεράς κοκ και συμφωνήθηκε η κοινή τος πορεία και η προσπάθεια κοινής καθόδου στις εκλογές.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πάντως, αυτές τις ημέρες ετοιμάζει το γραπτό υπόμνημα που θα καταθέσει στην έρευνα που ζήτησε η εισαγγελία και που την διεξαγωγή της ανέθεσε  στην κρατική ασφάλεια για τυχόν ποινικές ευθύνες στους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη για τη συμμετοχή τους στο γιορτασμό του Πολυτεχνείου.

Ο επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς», ο οποίος και προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση, θεωρεί βέβαιον ότι η πρόταση θα φτάσει στη Βουλή και ότι το δίλημμα θα είναι στο τι θα πράξει η Νέα Δημοκρατία στη σχετική ψηφοφορία που θα ακολουθήσει.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)