to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:14 | 21.09.2022

Πολιτισμός

Βρέθηκε λύση για την αποτέφρωση της σορού της Μάρθας Καραγιάννη - Την Πέμπτη η κηδεία

Την Πέμπτη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών η εξόδιος ακολουθία και έπειτα η σορός θα βρεθεί στο αποτεφρωτήριο


Βρέθηκε όπως φαίνεται λύση και η τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί αντί να ταφεί, πρόκειται τελικά να εκπληρωθεί.

Συγκεκριμένα, η εξόδιος ακολουθία πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη (22/09) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών στις 12:00 και στη συνέχεια η σορός της θα αποτεφρωθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9).

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μετά το θρίλερ των τελευταίων ημερών λόγω έλλειψης των απαραίτητων υπογραφών στο Ληξιαρχείο, καθώς όπως είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ψυχίατρος και στενός φίλης της αείμνηστης ηθοποιού, Δημήτρης Σούρας, "η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της να αποτεφρωθεί σε ένα χαρτί, ωστόσο βάσει νόμου δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού".

"Έχω μπροστά μου ένα χαρτί της Μάρθας που ζητά να μην ταφεί αλλά να καεί. Αυτό το χαρτί το άφησε στην κυρία Ντούμα με την υπογραφή μας. Πήγαμε τότε σε μια δικηγόρο και μας είπε ότι ισχύει. Πήραμε το χαρτί για την αποτέφρωση στο ληξιαρχείο και μας είπαν ότι βάσει νόμου αν το χαρτί δεν υπογραφεί από συγγενή 1ου βαθμού, δεν ισχύει. Οπότε απ’ ό,τι καταλαβαίνετε η Μάρθα δεν έχει κανένα συγγενή. Ο μόνος κοντινός της είναι η Ντόρα", είχε δηλώσει ο κ. Σούρας στην τηλεόραση του Alpha.

Ο ίδιος μάλιστα σε ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό πως το θέμα της αποτέφρωσης της ηθοποιού διευθετήθηκε τελικά και πρόκειται να πραγματοποιηθεί μετά το τελευταίο αντίο στο Α' Νεκροταφείο.

"Μάρθα μου, ψυχή μου. Τα καταφέραμε! Την Πέμπτη στις 12:00 στο Α' νεκροταφείο θα είμαστε μαζί για τελευταία φορά. Μετά θα γίνει αυτό που επιθυμούσες. Θα σε συνοδεύσουν η Ντόρα και η Ελένη και εγώ θα σε ξανακρατήσω στα χέρια μου περιμένοντας να σου δώσω την τελευταία αγκαλιά. Ψυχή μου…", έγραψε χαρακτηριστικά ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)