to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:06 | 05.11.2018

Πολιτική

Το «βραβείο» που άξιζε ο Άδωνις και η απάντηση του Κ. Ζαχαριάδη (βίντεο)

«Το υγιές πολιτικό σύστημα σε όλα τα κόμματα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την έρευνα, την ανάδειξη παθογενειών, τη θεσμική θωράκιση. Ας κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά για την αλήθεια και τη χώρα», το μήνυμα του Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον προκλητικό αντιπρόεδρο της ΝΔ στο κεντρικό δελτίο του «Open», το βράδυ της Δευτέρας 5/11


Στα «ύψη» βρίσκεται η πολιτική αντιπαράθεση για το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση του Ερρίκος Ντυνάν καθώς και ο πανικός όσων έχουν ευθύνες για την εκποίηση του εν λόγω νοσοκομείου. 

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ‘Άδωνις Γεωργιάδης, που βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων πρώην υπουργών στους οποίους το πόρισμα καταλογίζει πολιτικές ευθύνες, έκανε λόγο, από την τηλεόραση του OPEN και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με την Έλλη Στάη, για το ότι επί δικής του θητείας στο Υπουργείο Υγείας παρέλαβε το Ερρίκος Ντυνάν κλειστό και με μαύρες σημαίες, με απλήρωτους εργαζομένους για τρία χρόνια, ισχυριζόμενος ότι «εάν η πώληση του νοσοκομείου στην Πειραιώς μέσω πλειστηριασμού θεωρείται ξεπούλημα, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το πραγματικό νόημά τους». «Θα έπρεπε να είχαμε παραλάβει το «βραβείο Τάγματος του Φοίνικα» από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εάν υπήρχε δικαιοσύνη», τόνισε με το χαρακτηριστικό του θράσος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Από την άλλη, ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, χαρακτήρισε «απολύτως σαφή» τα δεδομένα αναφορικά με το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «έχει γίνει μία μεγάλη δουλειά» και ότι «το πόρισμα κάνει τη δουλειά του».

«Τα πράγματα είναι απολύτως σαφή» επανέλαβε. «Το πόρισμα αναδεικνύει κάποιες ευθύνες». «Η διαδικασία κινείται χωρίς σκιές». «Tο πολιτικό σύστημα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από το φως και την κάθαρση, την ανάδειξη των παθογενειών και τη θεσμική θωράκιση» υπογράμμισε ο Κώστας Ζαχαριάδης, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)