to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:58 | 25.03.2023

Κοινωνία

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης σε ανήλικους στο Λαγονήσι

Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο, ενώ ένας από τους επιβαίνοντες πυροβόλησε τον ανήλικο, ο οποίος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα στο πόδι


(Eurokinissi)

Ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη προκειμένου οι Αρχές να εντοπίσουν το άτομο που άνοιξε πυρ στη μέση του δρόμου στο Λαγονήσι και τραυμάτισε στο πόδι 16χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λαγονήσι, ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα πλησίασε δύο 16χρονους και ο οδηγός του οχήματος κατέβηκε από το όχημα.

Μόλις τον είδαν οι δύο ανήλικοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και για αυτό προσπάθησαν να φύγουν γρήγορα από το σημείο. Ξαφνικά το άτομο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν στο δεξί μηρό. Σημειώνεται ότι οι Αρχές έχουν περισυλλέξει από το σημείο κάλυκα 9 μμ.

Τότε ένας από τους επιβαίνοντες στο όχημα πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο και πέτυχε έναν 16χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουν μέχρι τώρα οι Αρχές, ο άγνωστος δράστης οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Suzuki.

4 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της προανάκρισης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ πριν από λίγη ώρα έγινε προσαγωγή 4 ατόμων. Ωστόσο, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η οικογένεια του 16χρονου δήλωσε ότι δεν είχε διαφορές με κάποιον οπότε η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ενδείξεις για διαμάχη οικογενειών.

Σημειώνεται ότι τα παιδιά έχουν δώσει μία πρώτη κατάθεση για όσα βίωσαν, ενώ αυτή την ώρα οι Αρχές αναζητούν αν υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες που μπορεί να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)