to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:50 | 12.01.2018

Πολιτική

Βόρεια Κορέα γίναμε! Τα κανάλια στο πλευρό της... εργατιάς

Τα κανάλια έπαθαν... κίνημα. Ναι, αυτά τα κανάλια που στήριξαν όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων, που βρέθηκαν στο πλευρό των δανειστών και των «Μενουμευρωπαίων», τα κανάλια που ποτέ δεν έβλεπαν τις κινητοποιήσεις και έκαναν λόγο μόνο για ταλαιπωρία του κοινού, ανακάλυψαν το δίκιο του εργάτη! Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, οι κινητοποιήσεις, η ονομασία της ΠΓΔΜ, η συμφωνία για κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού στη Γερμανία, οι δηλώσεις Ντάισελμπλουμ, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

«Λύση αν και μόνο αν υπάρχει σαφής δέσμευση ότι η ΠΓΔΜ θα αφήσει πίσω κάθε αλυτρωτική και εθνικιστική τοποθέτηση»

«Επιδιώκουμε την ευρύτερη δυνατή κοινοβουλευτική και πολιτική συναίνεση επί μιας πιθανής λύσης» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5», σχετικά με το ονοματολογικό για την πΓΔΜ. Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε: «Είναι η ελληνική κυβέρνηση που εγγυάται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει λύση σε περίπτωση που διατηρηθούν αλυτρωτικές επιδιώξεις από την πλευρά των γειτόνων μας». (αναλυτικά)


 

«Δύο πολύ θετικές ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους που δεν έχουν γίνει γνωστές»

Διευκρινίσεις της Ε. Αχτσιόγλου για το περιεχόμενο της ρύθμισης για την απαρτία στις γενικές συνελεύσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων όταν συγκαλούνται για να λάβουν απόφαση για απεργία. (αναλυτικά)


 

Η Θ. Φωτίου κατηγόρησε τη ΝΔ για υποκρισία... μέχρι θανάτου

«Μεγάλες οι αυξήσεις σε δύο μήνες από σήμερα για 738.000 οικογένειες». (αναλυτικά)


 

«Στα 6,7 δισ. ευρώ η δόση μετά την έγκριση από το Eurogroup στις 22/1»

Στα 6,7 δισεκατομμύρια ευρώ θα είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δόση που θα εκταμιευτεί μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών. (αναλυτικά)


 

Η πολιτεία απέδειξε ότι μπορεί να ρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο

Ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον της τηλεόρασης εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΕΡΤ. (αναλυτικά)


 

Πρόγραμμα επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτών από αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων

Δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αρμόδιας για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνιας Αντωνοπούλου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη, για το πρόγραμμα επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτού-ών από αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων, ηλικίας έως 35 ετών. (αναλυτικά)



 

Έφεση από το ΥΠΕΝ κατά της απόφασης που χαρίζει τα πρόστιμα στην Ελληνικός Χρυσός

Άσκηση Έφεσης του ΥΠΕΝ κατά των δύο αποφάσεων του 25ου Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών. (αναλυτικά)


 

«Δικαιολογημένα χαμηλές οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων»

Το γεγονός ότι οι αποδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων είναι κοντά στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών είναι δικαιολογημένο δεδομένων των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και των δημοσιονομικών μέτρων που έχει λάβει η χώρα, δήλωσε σήμερα ο Κάλιν Άνεβ Γιάνσε, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM). (αναλυτικά)


 

«Η Χρυσή Αυγή ήθελε να επεκταθεί σε όλη τη χώρα το "παράδειγμα" του Αγίου Παντελεήμονα»

Η πρώην βουλευτής του ΣYΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου, κατέθεσε στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ως μάρτυρας που προτάθηκε από το ΚΚΕ για την επίθεση κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ. Η ηθοποιός, μόνιμη κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα και πρώην εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα, αναφέρθηκε εκτενώς σε όσα γίνονταν στην περιοχή με τη δράση ομάδων κατά των μεταναστών που κλιμακώθηκε μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη το 2011. (αναλυτικά)


 

Νέο μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας των ΟΤΑ

Η εν λόγω Δράση εντάσσεται στο Έργο «Αναδιοργάνωση και Λειτουργικός Εκσυγχρονισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», ενώ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μεγαλύτερης προσπάθειας για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, την ουσιαστική υποστήριξη της παραγωγικής ανασυγκρότησης της Χώρας και του διοικητικού εκσυγχρονισμού της. (αναλυτικά)


 

Άμεση απομάκρυνση των εκρηκτικών από το λιμάνι του Ηρακλείου

Στην άμεση απομάκρυνση από το λιμάνι του Ηρακλείου, των εκρηκτικών που εντοπίστηκαν στο πλοίο «Andromeda», προχωρά το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. (αναλυτικά)


 

Ξεκίνησε η εφαρμογή του προγράμματος των σχολικών γευμάτων στην Κ. Μακεδονία

Από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ξεκίνησε η εφαρμογή του προγράμματος των «σχολικών γευμάτων» σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, με την παροχή 25.000 γευμάτων σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται στις περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, της Ημαθίας και της Πιερίας. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)