to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:54 | 19.11.2012

left.gr

Διεθνή

Βομβαρδισμοί όλη τη νύχτα στη Γάζα, αμυδρές ελπίδες για εκεχειρία

Το Αλ Τζαζίρα αναφέρει 77 νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες ως το πρωί της Δευτέρας. Ο Μπαν Κι Μουν, γ.γ. του ΟΗΕ, θα μεταβεί στη Μ. Ανατολή. Δημοσιεύματα αρχίζουν να κάνουν λόγο για πιθανότητες εκεχειρίας.


Στη φωτό ο Λιονέλ Μέσι, διάσημος ποδοσφαιριστής.





Στο βίντεο του Αλ Τζαζίρα, πριν λίγες ώρες, ακούγεται και ο ήχος από τα κατασκοπευτικά αεροσκάφη του Ισραήλ που σαρώνουν τον ουρανό της Γάζας 24 ώρες το 24ωρο.


Από τη συνεχή ενημέρωση στη σελίδα των Σχολιαστών χωρίς Σύνορα:  Η Γάζα υπό ισραηλινή επίθεση (συνεχής ενημέρωση)


Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, 6η μέρα της ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα


00:58  : Oι Αλ Κασάμ, η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς, λένε ότι έχουν εκτοξεύσει  192 πυραύλους στο Ισραήλ την Κυριακή, προσθέτοντας ότι ένα χτύπημα στην βόρεια Herzliya (Περιφέρεια Τελ Αβίβ) έγινε για πρώτη φορά. Ο συνολικός αριθμός των πυραύλων που έχει εκτοξευθεί στο Ισραήλ, από την αρχή της επίθεσης του Ισραήλ, είναι 1093, όπως έγραψαν στο λογαριασμό τους στο Twitter.

00:10 : Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων από τις συνεχιζόμενες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές έχει φθάσει σε τουλάχιστον 75, από τα οποία τα 26  έχουν χάσει τη ζωή την Κυριακή, μεταξύ των οποίων πέντε μωρά και  μικρά παιδιά.


Κυριακή 18 Νοεμβρίου, 5η μέρα της Ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα


23:20  : Ο εκπρόσωπος του IDF ισχυρίζεται ότι η εκτοξευτική ικανότητα πυραύλων της Χαμάς έχει μειωθεί. Πρόσθεσε ότι “εκατοντάδες ρουκέτες από τη Γάζα   στην πραγματικότητα έχουν πέσει μέσα στη Λωρίδα της Γάζας”.

22:55  : Δύο εκρήξεις ακούστηκαν στο Εϊλάτ, στο Ισραήλ, σύμφωνα με την Paula Slier.


22:27 Ο Εμίρης του Κατάρ ζητάει από το Ισραήλ  να άρει την πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε στο Αλ-Τζαζίρα. Ο Hamad bin Khalifa al-Thani, ο οποίος επισκέφθηκε τη Γάζα νωρίτερα αυτό το μήνα, προσθέτει ότι το Ισραήλ δεν θα σταματήσει την επίθεσή του, εκτός εάν βρει ισχυρή αντίσταση.


Προηγούμενη ενημέρωση από ΣχΣ:


[18/11/2012 22:05] Συνεχής ενημέρωση για την επίθεση στη Γάζα: Κυριακή, 5η μέρα αιματοχυσίας

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)