to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:15 | 07.06.2022

Κοινωνία

Βόλος: Η ψευδής καταγγελία για κακοποίηση έστειλε τα παιδιά σε ορφανοτροφείο

Ανατροπή στην καταγγελία μητέρας στον Βόλο για κακοποίηση από τον σύζυγό της. Ο ισχυρισμός της αυτός είχε ως αποτέλεσμα τα δύο παιδιά τους -15 και 12 ετών- να μεταφερθούν για φιλοξενία στο Ορφανοτροφείο του Βόλου. Τώρα, ωστόσο, αποκαλύπτεται πως επρόκειτο για ψευδή καταγγελία που, όπως όλα δείχνουν, έγινε λόγω... ζήλιας.


Ειδικότερα, τα ανήλικα κορίτσια, που από τη Μεγάλη Πέμπτη φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο, επιστρέφουν πια σπίτι τους, καθώς η υπόθεση -κατά την οποία η μητέρα κατηγορούσε τον πατέρα για απειλές και βία- πήρε άλλη τροπή και αποδείχτηκε ότι η καταγγελία έγινε από ζήλια της γυναίκας επειδή ο άνδρας της μιλούσε με γυναίκες στο Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα του magnesianews.gr.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου, ανακάλεσε τη διάταξη με την οποία τα δύο ανήλικα κορίτσια φιλοξενούνταν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να επιστρέψουν στην οικογενειακή τους στέγη.

Όπως προέκυψε από την έκθεση των κοινωνικών υπηρεσιών και όπως γράφει πάντα το ίδιο μέσο, η γυναίκα και μητέρα των παιδιών ζήλευε που ο σύζυγός της μιλούσε άλλες γυναίκες και ψευδώς (ίσως και λόγω μη γνώσης ελληνικών) είχε καταθέσει αρχικά ότι τη χτυπούσε. Έτσι, στην αρχή η γυναίκα πήγε στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και οι δύο κόρες της φιλοξενούνταν από τη Μεγάλη Πέμπτη στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Με την ολοκλήρωση της κοινωνικής έρευνας, κλήθηκαν οι εμπλεκόμενοι στο γραφείο της εισαγγελέως Ανηλίκων, όπου υπήρξε κοινή ομολογία ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού, αλλά ο πατέρας ποτέ δεν κακοποίησε τη γυναίκα ή τα παιδιά.

Η γυναίκα φαίνεται ότι ήθελε να πάει με τα παιδιά της στη Γερμανία, όπου ζει η αδελφή της, με αποτέλεσμα η ίδια και η μεγάλη της κόρη να προβούν σε ψευδείς ισχυρισμούς για να φύγουν.

Όταν, όμως, είδαν ότι η γυναίκα κατέληξε στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και τα παιδιά στο Ορφανοτροφείο, γνωστοποιήθηκε η αλήθεια.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)