to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:05 | 29.07.2021

Κοινωνία

Βόλος: Έκκληση στα ΜΜΕ από την οικογένεια του 31χρονου κατασκηνωτή

Ο 31χρονος ο οποίος αναζητείτο τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκε σήμερα στις ανατολικές παρυφές της πόλης του Βόλου, νεκρός


Να μην δημοσιευτούν επιπλέον πληροφορίες σε μέσα ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τον άδικο χαμό του Α. Μπ. ζητεί η οικογένειά του, μετά τον εντοπισμό του 31χρονου, κοντά στη Γορίτσα στις ανατολικές παρυφές της πόλης του Βόλου.

Το σώμα του νεαρού, ο οποίος αναζητείτο τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε σήμερα λίγο μετά τις 9 το πρωί, σε κατάσταση αποσύνθεσης σε νταμάρι το οποίο δεν λειτουργούσε.

«Επιθυμούμε να θέσουμε υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι δεν επιθυμούμε οποιαδήποτε περαιτέρω δημοσίευση και αναπαραγωγή του εν λόγω θλιβερού γεγονότος, καθώς αποτελεί ζήτημα που εμπίπτει στον πυρήνα του ιδιωτικού μας βίου», τονίζει μεταξύ άλλων η οικογένεια μέσω του δικηγόρου Βασίλη Κονιστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας:

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Α. Μπ. με θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκε σήμερα, ημέρα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, τον χαμό του, γεγονός το οποίο αναρτήθηκε και σχολιάστηκε σε διάφορα Μ.Μ.Ε. όπως επίσης και σε Μέσα Κοινωνικής Εκδήλωσης.

Επιθυμούμε να θέσουμε υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι δεν επιθυμούμε οποιαδήποτε περαιτέρω δημοσίευση και αναπαραγωγή του εν λόγω θλιβερού γεγονότος, καθώς αποτελεί ζήτημα που εμπίπτει στον πυρήνα του ιδιωτικού μας βίου, παρακαλούμε δε θερμώς να απέχετε από ενέργειες και δημοσιεύσεις, οι οποίες παραβιάζουν την ιδιωτική μας σφαίρα και αυτή του εκλιπόντος.

tags: Βόλος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)