to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:53 | 05.02.2013

Κοινωνία

Βόλος: «Ανώνυμη» καταγγελία διερευνά η αστυνομία

Το πρωί της Πέμπτης 31 Γενάρη, τρεις άνδρες της Ασφάλειας Βόλου εισήλθαν στο χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης Αγ. Νεκταρίου, ώρα διανομής ρούχων σε άπορους συμπολίτες της γειτονιάς, προκειμένου να διερευνήσουν «ανώνυμη» καταγγελία εναντίον της συνέλευσής, αναζητώντας υπεύθυνους για να δώσουν κατάθεση.


"Η συκοφαντική και κατάπτυστη «ανώνυμη» αναφορά, που χρησιμοποιεί τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Γιατροί, Φαρμακοποιοί, Νοσηλευτές Μαγνησίας», με δηλωμένη μια ανύπαρκτη διεύθυνση, μας καταγγέλλει για σχεδόν εγκληματικές ενέργειες και ζητά την άμεση επέμβαση του εισαγγελέα Βόλου" αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Συνέλευση. 
 
"Αναμφίβολα, οι ύποπτοι καταγγέλλοντες που ρωτούν για το ιατρείο αλληλεγγύης μας, ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για τα εκατομμύρια των ανέργων που δεν έχουν καμιά πρόσβαση στο καταρρέον σύστημα υγείας, δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τη κατάργηση του ΟΕΚ και τη τύχη της περιουσίας των εργαζομένων και προτιμούν να βλέπουν ανθρώπους στα σκουπίδια να ψάχνουν για τροφή, αντί των διεκδικήσεών μας (παρουσία συνήθως δυνάμεων ΜΑΤ και ανδρών ασφαλείας) για δωρεάν τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ,  που συνεχίζουν να κερδίζουν μέσα στη κρίση εκατομμύρια, κατηγορώντας εμάς ευθέως για …κλέφτες" τονίζει.
 
"Η ενορχηστρωμένη επίθεση ενάντια στη συνέλευση μας, στρέφεται ενάντια σε όλους τους αγωνιζόμενους εργαζομένους και άνεργους" προσθέτει. 
 
Τέλος καλεί όλους τους κατοίκους του Αγ. Νεκταρίου να στηρίξουν και να ενδυναμώσουν τη Λαϊκή Συνέλευση γειτονιάς και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα, 11 Φλεβάρη, 5.30μμ, στην πλ. Αγ. Νεκταρίου.

Πηγή: alterthess.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)