to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:09 | 18.09.2020

Πολιτική

Βολές ΣΥΡΙΖΑ για Άδ. Γεωργιάδη: Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά (βίντεο)

Τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για τα τραγελαφικά που συμβαίνουν με τις δωρεάν μάσκες στους μαθητές, προσπάθησε να ρίξει ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την προσφιλή του συνήθεια - «Η Ν.Δ. επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη χθεσινή προσπάθεια του Άδ. Γεωργιάδη να ρίξει στον ΣΥΡΙΖΑ ευθύνες για τα τραγελαφικά που συμβαίνουν με τις δωρεάν μάσκες στους μαθητές αναφέρει:

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση επέλεξε να ανοίξει τα σχολεία με περισσότερους μαθητές ανά τμήμα, λιγότερους εκπαιδευτικούς και χωρίς τεστ, με αποτέλεσμα ήδη σχολεία να κλείνουν λόγω κρουσμάτων.

Χθες το βράδυ όμως μάθαμε από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. και υπουργό κ. Γεωργιάδη που προσπάθησε να δικαιολογήσει το φιάσκο με τις μάσκες, ότι αποφάσισαν να τις μοιράσουν όχι γιατί πιστεύουν ότι είναι ευθύνη της πολιτείας για τους μαθητές και τη δημόσια υγεία αλλά για να γλιτώσουν την κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ν.Δ. επιλέγει να παίξει στα ζάρια τη δημόσια υγεία. Είναι επικίνδυνοι και πλέον το παραδέχονται και δημόσια και κυνικά.

Άδωνις Γεωργιάδης: Δώσαμε μάσκες σε μαθητές επειδή έκανε φασαρία ο ΣΥΡΙΖΑ

«Το κράτος αποφάσισε να καλύψει μία φασαρία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δωρεάν μάσκες» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης...

Όπως υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο Βlue Sky, η κυβέρνηση βιάστηκε να καλύψει τη... φασαρία από τον ΣΥΡΙΖΑ για δωρεάν μάσκες και γι' αυτό έγιναν λάθη!

«Το κράτος αποφάσισε να καλύψει μία φασαρία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δωρεάν μάσκες και αυτό έγινε γρήγορα και ό,τι γίνεται γρήγορα μπορεί να έχει και λάθη» ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης. «Για τον ΣΥΡΙΖΑ δώσατε τις μάσκες; Γιατί φωνασκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ικανοποίησε ένα αίτημα έγινε βιαστικά και έγινε λάθος. Τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε; Έδωσαν λάθος προδιαγραφές από την Επιτροπή Υγείας. Να τους δείρουμε;» απάντησε. Στην εύλογη ερώτηση, αν οι λοιμωξιολόγοι είναι αυτοί που έδωσαν τις προδιαγραφές, απάντησε ότι ευθύνεται η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)