to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:14 | 02.12.2014

πηγή: Ναυτεμπορική

Πολιτική

Βολές Γεωργιάδη - Μηταράκη κατά Καμμένου μετά την κατάθεση για τα περί χρηματισμού

Μόνο μια φορά είπε ότι είδε τον Σούκουρα ο Άδωνις Γεωργιάδης, που του έκλεισε ραντεβού στο γραφείο του για να συζητήσουν αυτά που έγραφε στο Facebook, όπου κατηγορούσε την κυβέρνηση.


Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης φθάνουν στο Εφετείο Αθηνών προκειμένου να καταθέσουν σχετικά με τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου.

Όπως φέρεται να είπε ο κ. Γεωργιάδης ενώπιον του Εισαγγελέα, που ερευνά τα περί απόπειρας εξαγοράς βουλευτών εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, το όνομα του Σούκουρα το άκουσε ξανά από τον Πάνο Καμμένο και τους δημοσιογράφους.

«Μετά τη συνεχιζόμενη περιφορά της λάσπης από τον Καμμένο και την Ξουλίδου που ενέπλεξαν το όνομα μου, κρίναμε σκόπιμο να έρθουμε αυτοβούλως να καταθέσουμε» είπε, τονίζοντας πως «δεν έχουμε καμία εμπλοκή».

Όπως είπε, στις 21 Αυγούστου ο Σούκουρας του είχε στείλει μήνυμα μέσω του Facebook, σχετικά με τις συντάξεις των Βορειοηπειρώτων και την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Όπως φέρεται να κατέθεσε ο κ. Γεωργιάδης, η συνάντησή του με τον κ. Σούκουρα είχε πραγματοποιηθεί στο γραφείο του μετά την επικοινωνία μέσω του Facebook και με αντικείμενο τα συγκεκριμένα θέματα.

Πρόσθεσε πως η γνωριμία του με τον Σούκουρα ήταν γνωριμία 10 λεπτών. «Εχω δει αυτόν τον άνθρωπο όπως βλέπω εκατοντάδες ανθρώπους» συμπλήρωσε.

Βάλλοντας κατά του Πάνου Καμμένου, πρόσθεσε: «Μας ενέπλεξαν για πολιτικούς λόγους. Είναι προσπάθεια του Καμμένου αν τολμήσουν βουλευτές να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχουν τη ρετσινιά».

Από την πλευρά του ο κ. Μηταράκης έκανε λόγο για άθλια υπόθεση, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την εμπλοκή του ονόματός του. 

Τόνισε πως ο κ. Σούκουρας δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης του, ενώ απέδωσε όλη την υπόθεση σε προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών για να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ο κ. Καμμένος αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας. Το πρόβλημα δεν ειναι τα δήθεν 3 εκατομμύρια, αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ανασύρθηκε από το αρχείο η δικογραφία για τα περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής, αφού η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως ο κ. Σούκουρας, μέσω Facebook αποπειράθηκε να τη δωροδοκήσει για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Σούκουρας έχει παραδεχθεί ότι μιλούσε με την κ. Ξουλίδου στο Facebook, όμως αρνείται ότι της πρότεινε το ποσό των 3.000.000 ευρώ ως αντάλλαγμα για τη θετική στάση της στην ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε υποστηρίξει πως τόσο ο κ. Γεωργιάδης όσο και ο κ. Μηταράκης γνωρίζουν τον κ. Σούκουρα.

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)