to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Το βίντεο που αποδεικνύει την υποκρισία καναλαρχών και αντιπολίτευσης απέναντι στους εργαζόμενους των καναλιών

Το παρακάτω βίντεο ξυπνάει μνήμες από την προηγούμενη χρονιά τότε που το θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών κυριαρχούσε και η αντιπολίτευση έκανε λόγο για τακτικές Βόρειας Κορέας από την πλευρά της κυβέρνησης.


Αυτό που έχει δυσαρεστήσει την αντιπολίτευση μεταξύ άλλων ήταν ότι είχε καθοριστεί από την κυβέρνηση ο αριθμός των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Δηλαδή για να πάρει ένας τηλεοπτικός σταθμός άδεια ήταν αναγκασμένος να απασχολεί ελάχιστο αριθμό εργαζομένων 400 άτομα ανά σταθμό.

Ο ελάχιστος αριθμός εργαζομένων προκάλεσε θύελλα από την πλευρά της ΝΔ η οποία από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε επίθεση προς τον Νίκο Παππά κάνοντας λόγο για χούντα και για αντιλήψεις που δεν συνάδουν με μια ελεύθερη οικονομία.

Ένα χρόνο μετά οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιήθηκαν σαν ασπίδα για λογαριασμό της εργοδοσίας είναι πλέον πρόσωπο με πρόσωπο με την ανεργία με τις απολύσεις στο χώρο της τηλεόρασης να πληθαίνουν.

Παρόλο που στο παρελθόν φανερά ανήσυχος ο πρόεδρος των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών Πάνος Κυριακόπουλος είχε αναρωτηθεί αν νοιάζεται κανείς για την τύχη των εργαζομένων  λέγοντας επί λέξει ότι «εμείς ως τηλεοπτικοί σταθμοί έχουμε και μια ευθύνη προς το προσωπικό μας. Εργάζονται σε κάθε σταθμό προσωπικό 300-400-500 άτομα και επίσης υπάρχουν και μια σειρά προμηθευτών γύρω μας... για αυτούς ποιος νοιάζεται;».

Έλα ντε; 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)