to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:50 | 11.05.2016

Κοινωνία

ΒΗΜΑ FM: Και για τα Panama Papers φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αυτά είναι η καθημερινότητα του σταθμού και όσοι τον ακούνε δεν παραξενεύονται.


Σήμερα το πρωί έπιασε «ταβάνι» η πρωινή ραδιοφωνική ζώνη του ΔΟΛ - Ψυχάρη όπου, αφού ασχολήθηκαν με τη γνωστή καθημερινότητα του τύπου πόσα λάθη, πόσα ψέματα και πόσα δεινά στον τόπο έχει προκαλέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. που είναι φυσικά η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, αφού όπως κάθε μέρα διατύπωσαν τις γνωστές καθημερινές αιχμές για υπουργούς που τους... ενοχλούν περισσότερο, αφού για πολλοστή φορά συκοφάντησαν τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. ότι ψήφισαν το σκληρό μνημόνιο - εφαρμογή της καλοκαιρινής συμφωνίας (που είχαν ψηφίσει και η Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ) για να μη χάσουν τον μισθό τους, αφού ασχολήθηκαν και πάλι με τον Καρανίκα και το πόσα χρήματα παίρνει, έφτασαν να ασχοληθούν με το αν ο Αλέξης Τσίπρας βάζει χρωμοσαμπουάν και άλλα παρόμοια δημοσιογραφικά (!) σχόλια.

Αυτά είναι η καθημερινότητα του σταθμού και όσοι τον ακούνε δεν παραξενεύονται.

Αυτό όμως που ξεπέρασε ακόμα και τους ίδιους τους σχολιαστές είναι η διατύπωση της άποψης ότι όσοι έκαναν τις τίμιες offshore στον Παναμά και στους αφορολόγητους παραδείσους με τον ιδρώτα τους, όπως ο πρόεδρος του ΣΕΒ, το έκαναν γιατί έβλεπαν ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και η καταστροφή!

Το έκαναν γιατί στην Ελλάδα δεν είχαν πλέον ασφάλεια στο επιχειρείν!

Και για τα έγγραφα Παναμά λοιπόν φταίει σε τελευταία ανάλυση η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ που όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σύμφωνα με το σκεπτικό των συναδέλφων προφανώς επηρέασε και τους Ευρωπαίους και Κύπριους επιχειρηματίες να πάνε κι αυτοί σε φορολογικούς παραδείσους!

Επίσης να συμπληρώσουμε εδώ ότι, σύμφωνα με τον έγκυρο ΔΟΛ και τις γάτες του, και για τον αποκλεισμό στη Eurovision φταίει φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός φυσικά ότι πολλά από τα ονοματάκια στις λίστες με τις έντιμες αυτές εταιρείες έχουν απασχολήσει όχι μόνο την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και μεγάλα εταιρικά και τραπεζικά σκάνδαλα και απάτες ή το ότι προέρχονται από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους είναι προφανώς μια ατυχής σύμπτωση!

Σύμπτωση προφανώς -κατά τους δημοσιογράφους του ΔΟΛ- είναι και το ότι χθες ο πρόεδρος της επιτροπής διαφθοράς του ΟΟΣΑ χαρακτήρισε τη διαχρονική στάση των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στη διαφθορά «ωραία κοιμωμένη».

Α.Ψ. - Εφημερίδα των Συντακτών

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)