to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:39 | 23.11.2020

Κοινωνία

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

Ύστερα από δωδεκαήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», θα συνεχίσει την αναγκαία θεραπευτική αγωγή κατ΄οίκον στην Αθήνα


Όπως αναφέρει αναλυτικά το ΑΠΕ - ΜΠΕ:

Δοξάζοντας τον Θεό για την εξέλιξη της σοβαρής αυτής δοκιμασίας, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, που εξήλθε του νοσοκομείου, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας υπό την ηγεσία της καθηγήτριας Αναστασίας Κοτανίδου.

   Ύστερα από δωδεκαήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", θα συνεχίσει την αναγκαία θεραπευτική αγωγή κατ΄οίκον στην Αθήνα.

   Επιπλέον, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη από τη Γραμματεία της Αρχιεπισκοπής:

   «Εκ βάθους καρδίας ευχαριστεί για τις πολύτιμες αδελφικές ευχές τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, τους Μακαριωτάτους Πατριάρχες Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρο, Αντιοχείας κ. Ιωάννη, Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο, Μόσχας κ. Κύριλλο, τους Μακαριωτάτους Αρχιεπισκόπους Κύπρου κ. Χρυσόστομο και Αθηνών κ. Ιερώνυμο ως και τους πολλούς φίλους Ιεράρχες. Εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την αυθόρμητη συμπαράσταση προς τους Εξοχωτάτους τον Πρόεδρο της Αλβανικής Δημοκρατίας κ. Ιλλύρ Μέτα , τον Πρωθυπουργό κ. Έντι Ράμα, την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους πρώην Προέδρους της Ελ. Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλο και Χρήστο Σαρτζετάκη, τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κ. Αλέξη Τσίπρα, τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, τους Υπουργούς κ.κ. Νίκο Δένδια και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Πρόεδρο της Αλβανικής Βουλής κ. Γκραμός Ρούτσι, τον Δήμαρχο Τιράνων κ. Εριόν Βελία, τον Πρόεδρο του Κόμματος των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Αλβανίας κ. Βαγγέλη Ντούλε, τους Αλβανούς και Έλληνες δημοσιογράφους. Τέλος, ευχαριστεί ολόψυχα τους πολυπληθείς φίλους, κληρικούς και λαϊκούς, γνωστούς και αγνώστους, που τον στήριξαν με τις εγκάρδιες ευχές, τις ευγενείς εκδηλώσεις και τις αυθόρμητες δεήσεις σε όλη αυτή την περίοδο.

   Η σιωπηλή συμμετοχή στον πόνο του λαού του Θεού συμβάλλει μυστικά στην κοινωνική συνοχή. Η αυθόρμητη ειλικρινής αγάπη πάντοτε ενισχύει στις δύσκολες στιγμές των ανθρώπων. Η αγάπη είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει στον κόσμο».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)