to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:49 | 07.03.2013

Πολιτική

Βεζυροπούλα...

Του Θανάση Καρτερού


Κακό που μας βρήκε! Άλλοι είδαν πολιτικό φλερτ με τη Ν.Δ., άλλοι προσπάθεια διεμβολισμού της με ενίσχυση των καραμανλικών εις βάρος των σαμαραίων, άλλοι υπόκλιση στη γοητεία του μεσαίου χώρου, άλλοι το μακρύ τους κι άλλοι το κοντό τους. Με αποτέλεσμα η συμμετοχή του Τσίπρα στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να πάρει σχεδόν υπερφυσικές διαστάσεις - ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Άσε που τόλμησε να μιλήσει κιόλας ο αριστερός μικρός τη στιγμή που παρευρίσκονταν τόσοι δεξιοί μεγάλοι!

Ε, δεν μπορούσαν να λείψουν και οι επιδέξιες γλώσσες της δημοσιογραφίας από τέτοιο πανηγύρι. Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Πρετεντέρης, που μας πληροφόρησε από το δελτίο του καναλιού του ότι ο Τσίπρας είναι ένας τύπος που υμνεί το πρωί τον Τσάβες και το βράδυ τον Καραμανλή. Το βρήκε μάλιστα πολύ αστείο το εύρημα - αν και δεν είναι δικό του, από κάποιον θυμωμένο αριστερό του Facebook το έκλεψε. Τόσο αστείο, που να σπεύσει να το υπογραμμίσει με το ξινό γέλιο που παράγει ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αγαπητέ Γιάννη, σοβαρέψου. Πρώτον, διότι συμπεριφέρεσαι απρεπώς και μάλιστα από τηλεοράσεως, ενώ έχεις εντρυφήσει στη γαλατική ευγένεια. Δεύτερον, διότι παραφέρεσαι κάθε φορά που μιλάς για τον ΣΥΡΙΖΑ και, όπως ξέρεις, η προπαγάνδα θέλει μια κάποια σοβαρότητα - δεν αρκούν οι εντολές του Βεζύρη και γελάκια της Βεζυροπούλας. Τρίτον, διότι υπάρχει κάτι απείρως γελοιωδέστερο από κείνο που καταλογίζεις στον Τσίπρα: να υμνεί κάποιος τον Παπανδρέου το πρωί, τον Παπακωνσταντίνου το μεσημέρι, τον Κουβέλη το απομεσήμερο, τον Βενιζέλο το απόγευμα και τον Σαμαρά το βράδυ. Ενδιαμέσως, μάλιστα να χώνει και μερικούς ύμνους για τον Στουρνάρα.

Παρεμπιπτόντως, μια συμβουλή δωρεάν. Πριν γελάσεις να ελέγχεις για ποιο λόγο γελάς - εκτός αν είσαι χάχας, οπότε πάσο. Να διαβάζεις πρώτα προσεκτικά αυτό που διεγείρει τα κέντρα του γέλωτος στον εγκέφαλό σου. Και αν έχεις απορίες, ειδικά όταν πρόκειται για αριστερούς που σε μπερδεύουν, ρώτα την Όλγα και τον Παύλο, που και την κατάλληλη πείρα και μόρφωση έχουν και δίπλα σου τους έχεις. Ίσως έτσι μάθεις πώς και γιατί ένας αριστερός μπορεί να εκφράζει τη θλίψη του για ένα σύντροφο και φίλο το πρωί και τον σεβασμό του για έναν αντίπαλο το βράδυ...

Πηγή: Αυγή 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)