to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:10 | 15.01.2015

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Vertigo Σαμαρά στο Περιστέρι μετά τις αποδοκιμασίες: Βλέπει ακόμα και αυτοδυναμία Ν.Δ.!

Ότι η Νέα Δημοκρατία έχει προοπτικές.... αυτοδυναμίας υποστήριξε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την προεκλογική επίσκεψή του στο Περιστέρι. Κατά την άφιξή του στο δημαρχείο ωστόσο, αποδοκιμάστηκε από πλήθος συγκεντρωμένων, με μια γυναίκα να του φωνάζει: "Ηρθες στην πόλη της ανεργίας;"


Κατά την είσοδό του στο δημαρχείο του Περιστερίου, ο πρωθυπουργός δέχθηκε αποδοκιμασίες από συγκεντρωμένους. Μια γυναίκα φώναξε στον Αντώνη Σαμαρά "ήρθες στην πόλη της ανεργίας;", ενώ ένας άνδρας τού είπε σε ειρωνικό ύφος "καλώς τον!" και πρόσθεσε: "Ήρθες να μας αποτελειώσεις; Πουλημένε".

Μάλιστα, ένα άτομο κινήθηκε απειλητικά κατά στελεχών της ΝΔ, με τις αστυνομικές αρχές να απαντούν με τέσσερεις προσαγωγές.

«Εφόσον η Νέα Δημοκρατία βγει πρώτο κόμμα, που θα βγει, και σε περίπτωση που είμαστε και αυτοδύναμοι ή για να το πω καλύτερα και αυτοδύναμος να είμαι, εγώ θα επιδιώξω και πάλι συμμαχίες με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις γιατί αυτό είναι το πιο αναγκαίο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, ο οποίος επανέλαβε τα ευχολόγια του για τέλος των Μνημονίων το 2015.

«Το 2015 δεν θα υπάρχουν Μνημόνια, δεν θα υπάρχουν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, θα υπάρχει μόνο Ανάπτυξη» σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα τα έβαλε με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατονομάσει, κάνοντας λόγο για έναν υποψήφιο, ο οποίος έκανε έκκληση στο ΚΚΕ και στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ να κάνουν συμμαχία.

Πρόκειται για κόμματα συνέχισε ο Αντ. Σαμαράς, τα οποία είναι κατ' εξοχήν εναντίον της Ευρώπης. Ο πρωθυπουργός αμφισβήτησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αυτοδυναμία και τόνισε πως τη λέξη αυτή άρχισε να τη χρησιμοποιεί έπειτα από την αρνητική απάντηση του ΚΚΕ.

«Την ώρα που είδε ότι δεν θα έχει συμμάχους, το γύρισε σε αυτό το καινούργιο παραμύθι και είπε τη λέξη "αυτοδυναμία"» δήλωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Εννοούσε αδυναμία συμμαχιών. Επειδή δεν έχει με ποιον να πάει, το βάφτισε "αυτοδυναμία". Αυτό το παραμύθι ο κόσμος δεν το πιστεύει».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)