to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:00 | 23.05.2014

πηγή: tvxs

Πολιτική

Βενιζέλος: Έλαβα email στήριξης από τον Παπανδρέου

Εmail από τον Γιώργο Παπανδρέου, δήλωσε ότι έλαβε προχθές ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή την εκδήλωση της Ελιάς. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το πρωί της Παρασκευής, στο εν λόγω email ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι θα βρει τον τρόπο να στηρίξει την παράταξη με πολύ καθαρό τρόπο.


 

«Επικοινώνησε μαζί μου. Μου έστειλε ένα πολύ ευγενικό και φιλικό email προχθές με αφορμή την εκδήλωση που είχαμε στο Μουσείο Μπενάκη και μου είπε: "θα βρω τον τρόπο να πω με πολύ καθαρό τρόπο τη στήριξή μου στην παράταξη"», δήλωσε ο Ευ. Βενιζέλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό στη  Mega.

«Ο καθένας το εκφράζει αυτό όπως μπορεί», πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στηρίζει την κυβέρνηση.

Επίσης, ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν είναι το μαλακό υπογάστριο του πολιτικού συστήματος» και υποστήριξε πως το πρόβλημα τη Δευτέρα θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννάνε οι κότες» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολίτες με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές θα δώσουν ώθηση στη συγκρότηση της κεντροαριστεράς της ευθύνης μετά τις εκλογές.

«Κλείσαμε ποτέ την πόρτα; Εμείς έχουμε κουραστεί και φοβάμαι ότι κουράζουμε και τους άλλους. Έχουμε καλέσει…. Οι ψηφοφόροι τώρα με την ψήφο τους θα ωθήσουν τα πράγματα προς τη συνεργασία της κεντροαριστεράς της ευθύνης. Η ψήφος θα παίξει και αυτό το ρόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τις δηλώσεις Σόιμπλε και την περίοδο διαπραγμάτευσης πριν γίνει ο ίδιος υπουργός Οικονομικών, είπε ότι δεν ξέρει πώς διαπραγματεύονταν ο Γ. Παπανδρέου, αλλά «φαντάζομαι ότι έκανε το καλύτερο».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)