to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:41 | 05.10.2018

πηγή: Στο Κόκκινο

Κοινωνία

Β. Πιτσαλίδης: Προεκλογική στρατηγική του Δ. Τσερμενίδη οι κινητοποιήσεις στον ΟΑΣΘ

Προεκλογικό «παιχνίδι» του Δ. Τσερμενίδη «βλέπει» πίσω από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΟΑΣΘ ο επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης στον ΟΑΣΘ «Ανατροπή», Βαγγέλης Πιτσαλίδης. Μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4» χαρακτήρισε τον πρόεδρο του Συνδικάτου «επικίνδυνο για τους εργαζομένους».


Πιο συγκεκριμένα, εκφράζοντας την διαφωνία του με την απόφαση του Συνδικάτου να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις λόγω της τροπολογίας του υπουργείου Μεταφορών ο κ. Πιτσαλίδης εκτίμησε ότι «η τροπολογία δεν προσθέτει κάτι νέο, ούτε αναιρεί τον νόμο 4482 που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2017 καθώς διασφαλίζει απολύτως τις θέσεις εργασίας. Δεν νομίζω ότι ήταν σοφό να γίνουν αυτές οι κινητοποιήσεις».

Παράλληλα τόνισε πως δεν είναι ο μόνος που έχει διαφωνίες, αλλά, «ενόψει εκλογών και θέλοντας να συσπειρώσει τους εργαζόμενους στο πρόσωπο του ο πρόεδρος του Συνδικάτου προέβει σε κινήσεις».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό δείχνει τρία πράγματα, «ότι έχει χάσει το συνδικαλιστικό «παιχνίδι», παρ’ όλο που είναι 45 χρόνια στον χώρο, και αντιδρά σπασμωδικά, δε σέβεται τους πολίτες που ταλαιπωρούνται, και είναι επικίνδυνος για τους εργαζόμενους γιατί τους βάζει απέναντι από τους πολίτες και από την Πολιτεία».

«Δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό» δήλωσε ο κ. Πιτσαλίδης και ζήτησε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό της πόλης για την ταλαιπωρία.

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης στον ΟΑΣΘ «Ανατροπή», Βαγγέλης Πιτσαλίδης, στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4», την εκπομπή «Ορθά Κοφτά» και τους Ευγενία Χατζηγεωργίου και Ιάσονα Μπάντιο.

tags: ΟΑΣΘ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)