to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:08 | 08.12.2015

Πολιτική

Β. Λεβέντης: Αυτή η κυβέρνηση θα καταρρεύσει σύντομα

«Αυτή η κυβέρνηση πολύ σύντομα θα καταρρεύσει. Με πασαλείμματα προσπαθεί να την κρατήσει ο Τσίπρας», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star Channel ενώ τόνισε πως ουδέποτε ήταν πρόθεσή του να ενταχθεί στην κυβέρνηση, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Ένωση Κεντρώων προτάσσει μόνο το συμφέρον της χώρας.


«Και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι και η ΝΔ ψήφισαν το μνημόνιο και επομένως, δεν καταλαβαίνω γιατί οι αμαρτίες της χώρας πέφτουν στους ώμους μου» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο ίδιος επανέλαβε την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση, με τη συμμετοχή και της ΝΔ, ενώ διευκρίνισε ότι δεν τον ενοχλεί εάν παραμείνει πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν έχω στόχο να παραμερίσω από την πρωθυπουργία τον κ. Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά.

Εμφανίστηκε πρόθυμος να κάνει δημόσιο διάλογο με τον Αλέξη Τσίπρα, αν και, όπως είπε, ο τελευταίος «ψεύδεται» όταν λέει ότι πως δεν θα κόψει συντάξεις.

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε «χρήσιμο εργαλείο» το περιουσιολόγιο για τις φορολογικές αρχές, αλλά παραδέχτηκε ότι είναι σαν την «πυρηνική ενέργεια», αν λειτουργήσει για την επιβολή περισσότερων φόρων στους Έλληνες. Εμφανίστηκε πάντως αντίθετος στο άνοιγμα της ΕΡΤ, λέγοντας: «Η ΕΡΤ κακώς άνοιξε κατ' εμέ». 

Μιλώντας για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο  κ. Λεβέντης ανέφερε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι φίλος του, αλλά τόνισε πως «οι συμπεριφορές του είναι ακροδεξιές».

Αναφερόμενος στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο κ. Λεβέντης δεν δίστασε να δηλώσει ότι σε κάποιες στιγμές κόντεψε να τον πάρει ο ύπνος: «Δύο φορές παραλίγο να κοιμηθώ στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)