to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:51 | 15.06.2018

Πολιτική

Β. Αποστόλου: «Ο Κ. Μητσοτάκης είναι δέσμιος στην σκληρή γραμμή που επιβάλλουν οι ακραίοι του κόμματός του» (βίντεο)

«Με την πρόταση δυσπιστίας, η ΝΔ δεν κάνει τίποτα άλλο από το φέρνει στο προσκήνιο, με τον πιο απόλυτο τρόπο, την αμηχανία της» εκτίμησε ο υπουργός Αγροτικής, Βαγγέλης Αποστόλου και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι παραμένει δέσμιος στη σκληρή γραμμή που του επιβάλλουν «οι ακραίοι» του κόμματός του.


«Παραμένοντας δέσμιος στην ισοπεδωτική αντιπολίτευση, που έχει επιλέξει να κάνει σε όλα τα θέματα, δεν διστάζει πλέον να χρησιμοποιεί ένα εθνικό θέμα καθαρά για μικροπολιτική σκοπιμότητα» είπε ο κ. Αποστόλου. Προσέθεσε πως αυτό δείχνουν οι τοποθετήσεις του κόμματός του το τελευταίο διάστημα, «αναλόγως με το που έβλεπε που πηγαίνουν τα πράγματα», αλλά και η υπαναχώρηση από τις θέσεις που ο ίδιος και η παράταξή του έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν. «Μοναδική σταθερή στάση είναι η απόλυτη άρνηση αν όχι η υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας» ανέφερε ο κ. Αποστόλου.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, υπεραμύνθηκε της Συμφωνίας με την πΓΔΜ επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση σε αυτή διατήρησε άθικτες τις κόκκινες γραμμές, αλλά και της πολιτικής της σε όλους τους τομείς, που «χαράζει δρόμους, αλλάζει προοπτική και έχει μετρήσιμα αποτελέσματα», «αντίθετα με όσα υποστηρίζει η λυσσώδης προπαγάνδα».

«Έχουμε την τόλμη να λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για θέματα γεμάτα αγκάθια, όπως είναι αυτό των σχέσεών μας με την γειτονική χώρα και είμαστε βέβαια ότι η ιστορία θα τις αξιολογήσει με θετικό πρόσημο, όπως θα αξιολογήσει και την ανεύθυνη στάση άλλων» είπε επίσης ο κ. Αποστόλου. Συνέστησε τέλος να γίνει αντιληπτό από όλους, ότι ο πολιτικός γίνεται ηγέτης από τις αποφάσεις που παίρνει και την στάση που κρατάει όταν έρχεται η κρίσιμη ώρα.

 
ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)