to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

UEFA: Οι ομάδες πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες των χωρών για τον εμβολιασμό

Η UEFA με τοποθέτησή της στο ESPN τόνισε πως οι ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες της εκάστοτε χώρας για τον εμβολιασμό. Κίνδυνος για τους ανεμβολίαστους παίκτες της Τσέλσι και της Ρεάλ


Η Γαλλία έχει αυστηροποιήσει τους κανονισμούς για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορούν να υπάρξουν εξαιρέσεις για τους ανεμβολίαστους παίκτες που θέλουν να μπουν στην χώρα. Αυτό εγείρει ερωτήματα για το τι θα συμβεί με τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές ομάδων του Champions League και άλλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων που θέλουν να μπουν στη Γαλλία.

Η UEFA πήρε θέση μέσω τοποθέτησής της στο ESPN, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους τοπικούς κανονισμούς: "Οι συνθήκες με τους οποίους παίζονται παιχνίδια σε συγκεκριμένες χώρες είναι υπόθεση των Αρχών κάθε χώρας. Κάθε ομάδα πρέπει να σέβεται και να εφαρμόζει τους κανόνες κάθε χώρας που γίνεται το παιχνίδι. Θα υπάρξουν νέες οδηγίες για τη φάση νοκ-άουτ".

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχθεί τη Ρεάλ στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ η Τσέλσι θα ταξιδέψει στο Λιλ για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στις 16 Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει πως με βάση όλα τα παραπάνω, οι μερένγκες και οι μπλε δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές, καθώς δεν μπορούν να μπουν στη Γαλλία.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)