to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:36 | 06.05.2015

Πολιτική

UEFA: Νέο πρόβλημα με το νομοσχέδιο (ζωντανή μετάδοση)

Η UEFA μετά από σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει ότι υπάρχουν αλλαγές στο νομοσχέδιο για τις οποίες δεν έχει συμφωνήσει και προειδοποιεί


Νέο πρόβλημα προέκυψε σχετικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται σήμερα να ψηφιστεί από τη Βουλή

 
 

Μετά από σχετική επιστολή που έλαβε η UEFA από την ΕΠΟ, δηλώνει έκπληκτη για το γεγονός ότι στο νομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε υπάρχουν αλλαγές για τις οποίες δεν έχει συμφωνήσει με τον υφυπουργό στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές. 

Στη συνέχεια της επιστολής αυτής, εμμέσως πλην σαφώς, προειδοποιεί ότι η οποιαδήποτε διαφοροποίηση με τα όσα ορίζει εκείνη για το "αυτοδιοίκητο" των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών τότε θα έχει κυρώσεις. «Θα πρέπει να διαχειρίζονται τις υποθέσεις τους μόνες χωρίς καμία επιρροή από τρίτους παράγοντες», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Πρέπει να τονίσουμε ότι -αυτή την ώρα- είναι σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για το αθλητικό νομοσχέδιο έχει ψηφιστεί επί της αρχής. 

inner

Η μετάφραση του κειμένου (από το sport-fm.gr): 

Μετά το επείγον φαξ που μας στείλατε σήμερα σχετικά με το θέμα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι απολύτως κρίσιμο και για την FIFA και για την UEFA, όλες οι τροποποιήσεις που πρότειναν η UEFA και η FIFA στο έγγραφο που έστειλαν στις 2 Μαΐου στον Έλληνα Υπουργό Αθλητισμού και εξηγήθηκαν στη συνάντηση της Γενεύης στις 4 Μαΐου, να ληφθούν εξ ολοκλήρου υπόψη, κάτι που σημαίνει χωρίς να γίνου περαιτέρω τροποποιήσεις στη διατύπωση. 

Αφού ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας, είμαστε τώρα έκπληκτοι που μαθαίνουμε ότι κάποιες νέες αλλαγές φαίνεται ότι έχουν υποβληθεί σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Υπό αυτό το πρίσμα , θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι οποιαδήποτε παρέκκλιση από τις κοινές προτάσεις των FIFA/UEFA, μπορεί να θεωρηθούν ότι παραβιάζουν τις αρχές υπό τις οποίες όλες οι χώρες-μέλη των FIFA και UEFA, πρέπει να διαχειρίζονται τα θέματα τους ανεξάρτητα και χωρίς την επιρροή άλλων μερών (όπως κατοχυρώνεται στα καταστατικά της FIFA και της UEFA . 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)