to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τζόκοβιτς: Ξανά σε δύσκολη θέση για ένα σημαντικό λάθος στην αίτηση εισόδου στην Αυστραλία

Νέα δεδομένα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έγραψε λανθασμένα στην αίτησή του για εισαγωγή στην Αυστραλία ότι δεν είχε ταξιδέψει τις τελευταίες 2 εβδομάδες, όταν υπάρχει απόδειξη πως βρέθηκε από την Σερβία στην Ισπανία μερικές ημέρες πριν από το ταξίδι του


Κάθε μέρα προκύπτουν - και όπως φαίνεται θα προκύπτουν - νέα δεδομένα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ενώ ο Σέρβος περιμένει την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, για την απέλασή του, που φαίνεται ότι θα καθυστερήσει, ένα νέο έγγραφο που διέρρευσε τον βάζει εκ νέου σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αυστραλία, στην αίτησή του για εισαγωγή στην χώρα ο Σέρβος έχει κληθεί να απαντήσει κάποια στιγμή στην ερώτηση: "Έχετε ταξιδέψει 14 ημέρες πριν την πτήση σας στην Αυστραλία; Σημείωση: Το να δώσετε λάθος πληροφορίες είναι σοβαρό. Μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις." Σε αυτή την ερώτηση λοιπόν ο Νόλε έχει απαντήσει αρνητικά, δίνοντας έτσι ψευδή στοιχεία.

Το έγγραφο που δείχνει ότι ο Τζόκοβιτς ανέφερε ότι δεν είχε ταξιδέψει για 14 ημέρες πριν εισέλθει στην Αυστραλία

Πού είναι το πρόβλημα όμως; Ο Τζόκοβιτς ταξίδεψε από την Ισπανία στην Αυστραλία (μέσω Ντουμπάι) στις 4 Ιανουαρίου. Όπως ωστόσο έχει γίνει ήδη γνωστό, στις 26 Δεκεμβρίου ήταν στην Σερβία - είχε παρευρεθεί και σε εκδήλωση τένις για παιδιά. Κοινώς, από όποια πλευρά και να το εξετάσει κάποιος, ο Τζόκοβιτς απάντησε λανθασμένα στην συγκεκριμένη ερώτηση. Κι αυτό γιατί βάσει αυτών που υποστήριξε, στις 22 Δεκεμβρίου θα έπρεπε να βρίσκεται την χώρα από την οποία ταξίδεψε στην Αυστραλία, δηλαδή την Ισπανία.

Σαφώς και δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Νόλε έδωσε επίτηδες ψευδή στοιχεία στην αίτησή του ή απλώς έκανε (ακόμα ένα) λάθος. Όπως και να έχει, δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα πράγματα - για ακόμα μία φορά - περιπλέχτηκαν.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)