to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:57 | 22.11.2022

Κοινωνία

Το Twitter κάνει πάρτι με το πτυχίο του Αντώνη Διαματάρη

Ένα ανύπαρκτο μεταπτυχιακό υπήρξε μία από τις αιτίες που τον οδήγησαν σε παραίτηση, τρία χρόνια μετά ο Αντ. Διαματάρης φωτογραφίζεται με τον πρωθυπουργό και το μεταπτυχιακό που απέκτησε πέρυσι δηλώνοντας δικαιωμένος - Και το twitter παίρνει φωτιά


Λίγο μετά τις εκλογές του 2019, ένα δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αποκάλυπτε ότι ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών ανέφερε στο βιογραφικό του ένα μεταπτυχιακό το οποίο δεν είχε πάρει.

Δεν ήταν μόνο αυτό, ο Αντώνης Διαματάρης είχε προσλάβει ως ειδικό συνεργάτη στο υπουργείο του τον Τάσο Φιλιππάκο, ο οποίος αποδεδειγμένα είχε αναμιχθεί σε σκάνδαλα στην ΕΑΒ που είχαν ζημιώσει το ελληνικό Δημόσιο με 1 δισ. ευρώ και, τέλος, είχε αποκαλυφθεί ότι διατηρούσε τη θέση του CEO στην εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα Εθνικός Κήρυξ της ομογένειας, κάτι που απαγορεύεται ρητά από την ελληνική νομοθεσία.

Κάπως έτσι, ο κ. Διοματάρης μπήκε σε ένα αεροπλάνο για να πάει στην Αυστραλία και παραιτήθηκε στον αέρα... Τρία χρόνια μετά ο αμετανόητος «άριστος» επανέρχεται και επιμένει σε μια προσπάθεια να πείσει ότι αυτός είναι ο θιγμένος. Φωτογραφίζεται με τον πρωθυπουργό, περιχαρείς και οι δύο, και στη μέση αντίγραφο του πτυχίου του από το... Κολάμπια, το οποίο πήρε το 2021. Και γράφει:

«Παρουσίασα σήμερα στον πρωθυπουργό αντίγραφο του πτυχίου μου - MBA - από το Columbia. Τον ευχαριστώ θερμά γιατί έτσι συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση της αλήθειας και στην διόρθωση της αδικίας που έγινε σε βάρος μου. Στο τέλος, ναι, η δικαιοσύνη βασιλεύει». 

Λίγες βδομάδες νωρίτερα, ο Αντώνης Διοματάρης, κάτοχος μεταπτυχιακού πλέον, είχε προαναγγείλει ότι θα ότι θα καταθέσει αγωγή κατά της Εφημερίδας των Συντακτών μετά το δημοσίευμα με τίτλο «Όλα τα "μπουμπούκια" του προέδρου ανθίζουν στην... αυλή του Μαξίμου». Ένα άρθρο στο οποίο η εφημερίδα συγκέντρωνε τις παρανομίες και τα σκάνδαλα των 3 χρόνων διακυβέρνησης της Ν.Δ. Εννοείται πως θέση σε αυτό είχε και ο κ. Διαματάρης, o οποίος, με το μεταπτυχιακό πλέον ανά χείρας, δηλώνει έτοιμος για αγωγή.

Βέβαια, η αχαριστία του κ. Διοματάρη είναι εντυπωσιακή. Αντί να στείλει τις ευχαριστίες του τόσο στην Εφημερίδα των Συντακτών όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που του πρόσφεραν το κίνητρο για να επιστρέψει επιτυχώς στα πανεπιστημιακά θρανία, ζητάει και τα ρέστα.

Το πάρτι στο Twitter

Αυτή είναι η ανάρτηση του Αντώνη Διαματάρη:

Κι από κάτω ακολουθούν εκατοντάδες απαντήσεις:

 pic.twitter.com/Spv7OfdDfX

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)