to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τσουρέκια για τα τσουτσέκια

Πρώτη σε όλα η Βόρεια Ελλάδα, ακόμη και στα κρούσματα του κορονοϊού. Ήταν να μην αναλάβει την εξουσία ένας Μακεδονομάχος.


Τον Μωυσή της πρώτης φάσης προσγείωσαν οι επικοινωνιολόγοι από τα κύματα της Ερυρθάς Θάλασσας στον Τερκενλή για τσουρέκι. Άσε τους πενθούντες με βουτήματα και καφέ.

Έτρεχαν οι φωτογράφοι να προλάβουν το τσουρέκι, λες και επρόκειτο για το μάνα της επικοινωνίας. Ή για τους άρτους που πολλαπλασίασε ο Χριστός.

Ένας ευτυχισμένος επισκέπτης είναι ο πρωθυπουργός και το δείχνει. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, όπως θάλεγε κι ο μακαρίτης Κώστας Μητσοτάκης.

Κάτι για τον φίλο Κώστα Σημίτη έφερε απ’ την Θεσσαλονίκη; Πόσα άρθρα πρέπει να γράψει για να του απονεμηθεί το Χρυσό Τσουρέκι; Το Χρυσό Βατόμουρο το έχει πάρει εδώ και καιρό.

Τσουρέκια για τα τσουτσέκια. Έτσι θεωρούν τους καταναλωτές του πολιτικού θεάματος.

Από την λίστα Πέτσα διαρρέεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαίρεται για τους νεκρούς. Οι ίδιοι είναι τόσο λυπημένοι που δεν μπορούν να ελέγξουν τη βουλιμία για τα τσουρέκια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης γιατί πανηγυρίζει; Του έριξε κάτι ο ΣΥΡΙΖΑ στον καφέ;

Το παντεσπάνι της Μαρίας Αντουανέτας είναι τόσο ντεμοντέ. Ήρθε ο καιρός του τσουρεκιού.

Αν το είχαν ανακαλύψει οι επικοινωνιολόγοι εκείνον τον καιρό, μπορεί να είχε σώσει το κεφάλι του κι ο Λουδοβίκος, αφού θα ερχόταν πρώτος στις δημοσκοπήσεις.

Εμένα μου έκανε εντύπωση που ο αντιδήμαρχος κ. Μακρόπουλος νοσταλγεί το black forest στη Γερμανία. Δηλαδή ο μεγάλος Περίπατος του πέφτει άσχημος; Σαν πολλά φίδια δεν τρέφει στον κόρφο του ο πρίγκηψ του Δήμου Αθηναίων;

Εκτός κι αν ο κ. αντιδήμαρχος ως black forest εννοεί το γνωστό γλυκό του Τερκενλή, οπότε πάω πάσο.

Πρώτη σε όλα η Βόρεια Ελλάδα, ακόμη και στα κρούσματα του κορονοϊού. Ήταν να μην αναλάβει την εξουσία ένας Μακεδονομάχος.

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)