to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:00 | 26.05.2017

Πολιτική

Τρομολαγνεία, ακροδεξιές κορώνες, αναμασημένα σενάρια συνωμοσίας στο μίξερ Κικίλια

Μιλώντας στον Real FM και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ έφερε στην επιφάνεια κάθε ακροδεξιό κλισέ, κάθε αναμασημένο σενάριο συνωμοσίας...


Ο Βασίλης Κικίλιας διατύπωσε την άποψη ότι «δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία, χωρίς ασφάλεια», κάτι που χαρακτήρισε ως πρώτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας. Για να επιχειρηματολογήσει επ' αυτού όμως χρησιμοποίησε κάθε ακροδεξιό κλισέ, κάθε αναμασημένο σενάριο συνωμοσίας...

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως είναι υπό διερεύνηση και με πολλά ερωτηματικά οι σχέσεις κάποιων προϊστάμενων πολιτικών και μη, από το υπουργείο Δικαιοσύνης, με εγκλείστους στις φυλακές του Κορυδαλλού και πως υπάρχει μεγάλο θέμα για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αυτή αντιμετώπισε το προσφυγικό μεταναστευτικό, με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων. 

Στην επιχειρηματολογία Κικίλια και ο νόμος Παρασκευόπουλου, που βρήκε ευκαιρία να τον συνδέσει με την τρομοκρατία αυτή τη φορά.

Ακολούθησαν οι αναφορές στα Εξάρχεια και στο... «ΚΕΠ αναρχικών». Όπως είπε πριν από μερικούς μήνες, τον Φλεβάρη, ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή και στον πρωθυπουργό για τα θέματα της τάξης και της ασφάλειας. «Και τότε δυστυχώς η πολιτική τοποθέτηση του πρωθυπουργού ήταν ότι κινδυνολογεί ο κ. Μητσοτάκης ότι το θέμα είναι άκαιρο ότι προσπαθεί να αλλάξει την πολιτική συζήτηση κ.λπ.», παραβλέποντας ότι κατά τη συζήτηση της σχετικής ερώτησης στην «Ώρα του πρωθυπουργού», ο κ. Τσίπρας είχε απαντήσει με στοιχεία.

Και όλα αυτά, ενώ από χτες το βράδυ μέχρι και αυτή τη στιγμή στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επισημάνει σε όλους του τόνους ότι ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως αυτό της τρομοκρατίας δεν ενδείκνυται για μικροπολιτικά παιχνίδια και πολιτική σπέκουλα.


Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ:

Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Κικίλια είναι ανεύθυνες και επικίνδυνες. Οι μπαγιάτικες αθλιότητες περί δήθεν σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες δεν χρήζουν σοβαρής απάντησης.  Ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως αυτό της τρομοκρατίας δεν ενδείκνυται για μικροπολιτικά παιχνίδια και πολιτική σπέκουλα. Η κυβέρνηση σέβεται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών και εγγυάται την ασφάλειά τους. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)