to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:37 | 27.04.2020

πηγή: documentonews

Πολιτική

Το τρικούβερτο «γαλάζιο» γλέντι του πρώην δημάρχου Ωρωπού εν μέσω καραντίνας (βίντεο)

Με ζεϊμπέκικα, συρτά και τσιφτετέλια, παραβιάζοντας πλήρως τα περιοριστικά μέτρα, ο πρώην δήμαρχος Ωρωπού, Θωμάς Ρούσσης, έκαψε το... πελεκούδι ανήμερα της ονομαστικής του εορτής παρουσία πληθώρας «γαλάζιων» τοπικών στελεχών και όχι μόνο.


Γλέντι τρικούβερτο στήθηκε στο σπίτι του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού. Τα υψηλά ντεσιμπέλ της μουσικής σε συνδυασμό με τα παλαμάκια και το σπάσιμο πιάτων μετέτρεψαν την αυλή του πρώην δημάρχου σε πίστα.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Θ. Ρούσση έκανε live μετάδοση στο Facebook τις γυροβολιές του πρώην δημάρχου τη στιγμή που οι υπόλοιποι δημότες παραμένουν σε συνθήκες καραντίνας για να τηρήσουν το «Μένουμε Σπίτι». Μετά το σάλο που προκλήθηκε στα σχόλια των αναρτήσεων, ο δημοτικός σύμβουλος αναγκάστηκε να κατεβάσει άρον - άρον τις αναρτήσεις...

Στο γλέντι παραβρέθηκαν περί τα 30 άτομα αρκετοί εξ αυτών μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στελέχη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ και της νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ στην Βόρεια Αττική. Μάλιστα, το «παρών» έδωσε και ο «γαλάζιος» δήμαρχος Σχηματαρίου – Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας.

Την ώρα που οι πολίτες λαμβάνουν έγκριση μέσω sms για να βγουν από το σπίτι τους ενώ επιβάλλονται τσουχτερά πρόστιμα σε όσους παραβιάζουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, αιρετοί, δηλαδή πολίτες με θεσμική ευθύνη και ρόλο, γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις κυβερνητικές οδηγίες και εκπέμπουν -σε live μετάδοση - μήνυμα ανευθυνότητας.

Αν η ανάρτηση του πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της Πειραιώς, άραγε τι πρέπει να γίνει με όσους έσπασαν την καραντίνα με χορούς και πανηγύρια;

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Facebook:

«Ήταν περσινά!»

Επικοινωνήσαμε με τον Θωμά Ρούσση, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media ήταν από το γλέντι που είχε γίνει πέρσι στο σπίτι του. Όταν ρωτήσαμε τον πρώην δήμαρχο πώς γίνεται το υλικό να είναι περσινό αλλά να γίνεται live μετάδοση στο Facebook, απάντησε ότι δεν γνωρίζει πώς έγινε αυτό, επιμένοντας πως πρόκειται για περσινά στιγμιότυπα. «Τι τεχνική έχουν αυτοί δεν ξέρω...» είπε δίχως να διευκρινίζει ποιους και τι εννοεί. 

Διπλά εκτεθειμένος

Δυστυχώς για τον πρώην δήμαρχο και στέλεχος της ΝΔ, το παρελθόν δεν είναι ευμετάβλητη έννοια. Πέρσι, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ήταν η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτίων των παρατάξεων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έτσι, ανάρτηση τον απεικονίζει να καταθέτει στις 5 Μαΐου του 2019 τα ψηφοδέλτια της παράταξής του στην Ευελπίδων, ενώ το ίδιο βράδυ ακολούθησε εκδήλωση στο εκλογικό του κέντρο. Οπότε, μπορεί τα βίντεο που αναρτήθηκαν σε live μετάδοση από το γλέντι στο σπίτι του να ήταν… προπέρσινα!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)