to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:35 | 25.04.2013

Αθλητισμός

Τριήμερο εκδηλώσεων του συνδέσμου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Λήμνου παρουσία του Χουάν Ραμόν Ρότσα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου με επίσημο καλεσμένο τον Χουαν Ραμον Ροτσα το τριήμερο 20-22 Απριλίου στην Λήμνο, παρακολούθησαν αγώνα μεταξύ των ακαδημιών του Ηρακλή Ατσικής και του Lemnos f.c. συνοδευόμενος από τον κ Ν.Μάλλιαρη πρώην Γ.Γ ΠΣΑΠ, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και μέλος του Football Club Barcelona .


Ο κ.Ρότσα μίλησε στα παιδιά και μοίρασε αυτόγραφα του Μέσι συνοδευόμενο από τις 15 Αρχές με τις οποίες διαπαιδαγωγούνται οι μικροί ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ποδοσφαιρικού κόσμου(προπονητών-παραγόντων-ποδοσφαιριστών) με τον κ.Ρότσα όπου συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία στην Λήμνου. Γενικότερα συζητήθηκαν οι υποδομές, η ποιότητα του διεξαγόμενου πρωταθλήματος, η υγειονομική κάλυψη και η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Έγινε ένας γόνιμος διάλογος με ανταλλαγή απόψεων απ όπου προέκυψε η επιθυμία και των δυο πλευρών για την αντιμετώπιση  των προβλημάτων και συμφωνήθηκε σε επόμενη εκδήλωση να πραγματοποιηθούνε σεμινάρια προπονητικής.

Την επόμενη μέρα σε μια  εκδήλωση με την συμμετοχή κοινωνικών φορέων και φιλάθλων του νησιού συζητήθηκε ο κοινωνικός ,ο εκπαιδευτικός  και  ο πολιτιστικός ρόλος του ποδοσφαίρου στην κοινωνία μας, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Λήμνου των αντιδημάρχων Τσανταρλιώτη Παναγιώτη ,Κυριαζή Παλαιολόγου,του προέδρου του Ο.Ε.Π.Α.Δ κ.Κωνσταντάρα Σωτήρη του Γεν.Αστυνομικού. επιθεωρητή β.Αιγαίου κ.Κορδονούρη Παναγιώτη του διοικητή της Αστυνομίας κ.Κρομμυδέλλη Σωκράτη, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ.

Στα πλαίσια της παρουσίας των κ.Ρότσα και Μαλλιαρη με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους συνδέσμους της ΑΕΚ του Παναθηναικου και του Ολυμπιακού.

Την Κυριακή το μεσημέρι ο κ Ρότσα με τον κ.Μαλλιαρη βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Μύρινας όπου ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου  διοργάνωσε αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Δυτική Λήμνος-Ανατολική Λήμνος 3-1 με παίχτες κάτω των 20 ετών και του Κεραυνού Αγ.Δημητρίου-Μεικτή Σ.Ε.Π.Λ 1-2. 

Ακολούθησε η βράβευση του κ.Ρότσα από τον προεδρο του Ο.Ε.Π.Α.Δ Λήμνου κ.Κωνσταντάρα Σωτήρη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και της ομάδας του Κεραυνού Αγ.Δημητρίου από τον κ.Ρότσα ως πρωταθλητή Λήμνου της περιόδου 2012-2013.

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση-συζήτηση στο Μούδρο με παράγοντες και παίχτες της τοπικής ομάδας του Αρη Μούδρου που αναδείχθηκε Κυπελλούχος στην Λήμνο την περίοδο 2012-2013.

Η παρουσία των κ.Ρότσα και κ.Μάλλιαρη στην Λήμνου έκλεισε την Δευτέρα το μεσημέρι με την συνάντηση που είχανε με τον Δήμαρχο Λήμνου κ.Χατζηδιαμαντή Αντώνη παρουσία του προεδρείου του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου με τον οποίο συζητήθηκαν τα προβλήματα υποδομής του ποδοσφαίρου στο νησί και η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Πήραν την διαβεβαίωση για την δημιουργία 2 γηπέδων με πλαστικό χλοοτάπητα εντός 2 ετών και την χρηματοδότηση των ομάδων για την ασφάλεια των παιχτών.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)