to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:21 | 14.12.2012

Πολιτική

Τρεις υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων

Δέκα μήνες απλήρωτοι, είναι οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ.


 
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, τρεις εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ μεγάλης ηλικίας σιτίζονται από τον Σεπτέμβριο σε καθημερινή βάση, στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων.
 
Μόλις πριν από λίγες ημέρες η λεγόμενη Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε ότι επικρατεί κλίμα τρομοκρατίας.
 
«Η εργοδοσία μας οφείλει μισθούς 10 μηνών. Το 2012 πήραμε ποσά των 500 ευρώ, που καλύπτουν περίπου μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας, και τώρα διαρρέουν ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων, φοβούμενοι το αυτόφωρο» τόνισαν σημειώνοντας ότι αν δεν πάρουν το δώρο Χριστουγέννων θα προβούν άμεσα σε καταγγελίες. 


Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης ξεκινά το ΠΑΣΟΚ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το real.gr, το ΠΑΣΟΚ ξεκινά εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. 

Σε επιστολή του προς τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης, κάνει λόγο για δεινή οικονομική θέση της παράταξης, προσκαλώντας τους να συμβάλουν χρηματικά στην αντιμετώπισή της, όπως και όσο μπορούν.

Απευθυνόμενος στους παραλήπτες με την «κλασική» προσφώνηση «αγαπητή συντρόφισσα, αγαπητέ σύντροφε», σημειώνει: «Με πλήρη επίγνωση των πρωτόγνωρων συνθηκών, των σκληρών καταστάσεων αλλά και των έντονων προβληματισμών που υπάρχουν σ'όλους μας, σου απευθύνω αυτή την επιστολή εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ. Για να ζητήσω τη στήριξή σου -την οικονομική στήριξη. Γιατί η παράταξή μας είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση...».

«Το ΠΑΣΟΚ σήμερα έχει ανάγκη τη στήριξή σου, όσο μπορείς και όπως μπορείς» καταλήγει. 


Πηγή: tvxs
tags: ΠΑΣΟΚ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)