to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:27 | 19.09.2017

Κοινωνία

Πατέρας και γιος δύο από τα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε τα ξημερώματα με δύο μηχανές και έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι: οι δύο οδηγοί των δικύκλων (22 και 28 χρονών), καθώς επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής (51 ετών). Η συνεπιβάτιδα του 28χρονου νοσηλεύεται με πολλαπλές κακώσεις, η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο


Πατέρας και γιος είναι -σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας- δύο από τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Βασ. Γεωργίου και 3ης Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τους δύο, αλβανικής καταγωγής, άνδρες (28 και 51 ετών) που επέβαιναν στη μία μοτοσικλέτα και κατέληξαν στον τόπο του δυστυχήματος. Ο τρίτος νεκρός, ένας 22χρονος, οδηγούσε τη δεύτερη μοτοσικλέτα που ενεπλάκη στο τροχαίο, ενώ στο ίδιο δίκυκλο επέβαινε μία 18χρονη που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος, υπήκοος Γερμανίας. Ο τελευταίος συνελήφθη αρχικά, και, αφού εξετάστηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας που διενεργούν την προανάκριση, αφέθηκε ελεύθερος.

Οι έρευνες της Τροχαίας για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται σε εξέλιξη.

troxaio thes3

Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα, που συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δύο μηχανές στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου, έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι: οι δύο οδηγοί των δικύκλων, καθώς επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι 22χρονος Έλληνας (συνεπιβάτιδα του οποίου ήταν η 18χρονη), 28χρονος Αλβανός κι ένας συμπατριώτης του δεύτερου, περίπου 50 ετών, συνεπιβάτης στη μηχανή. Οι δύο τελευταίοι επέβαιναν στην ίδια μοτοσικλέτα και συνδέονταν συγγενικά.

Ο 22χρονος διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Οι δύο επιβαίνοντες στις μηχανές, που κατέληξαν στον τόπο του δυστυχήματος, έχουν μεταφερθεί στα γενικά νοσοκομεία «Ο Άγιος Δημήτριος» και «Γ. Παπανικολάου» αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον οδηγό του ΙΧ, με το οποίο έγινε η σύγκρουση, ο 67χρονος Γερμανός νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου, και αυτή τη στιγμή κρατείται και ανακρίνεται.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)