to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:26 | 27.03.2018

Αθλητισμός

Τρέχουν να προλάβουν τα... χειρότερα στον Παναθηναϊκό

Μέχρι την 31η Μαρτίου οι «πράσινοι» οφείλουν να έχουν κλείσει όλες τις «τρύπες» που υπάρχουν στο οικονομικό, έτσι ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα, δηλαδή τον υποβιβασμό στην Football League!


Χρονικά περιθώρια για σκέψεις και κουβέντες... του αέρα δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Μέχρι την 31η Μαρτίου οι «πράσινοι» οφείλουν να έχουν κλείσει όλες τις «τρύπες» που υπάρχουν στο οικονομικό, έτσι ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα, δηλαδή τον υποβιβασμό στην Football League!

Κι επειδή κανείς, έστω κι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν θέλει να πιστέψει ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν... χθες τις επαφές με τους πιστωτές.

Στόχος τους είναι να υπογράψουν με όλους διακανονισμούς, καταβάλλοντας μέρος των οφειλόμενων, ωστόσο, όση καλή διάθεση κι αν υπάρχει, δεν είναι βέβαιο πώς θα αντιδράσει η απέναντι πλευρά.

Με πιο απλά λόγια, το ερώτημα που υπάρχει είναι το εξής: Θα «βάλουν κι άλλο πλάτη» αυτοί που έχουν να παίρνουν χρήματα από το «τριφύλλι», ή δεν πρόκειται αυτή την φορά να κάνουν και νέα υποχώρηση;

Το διαπραγματευτικό όπλο που έχουν οι «πράσινοι» σε αυτή την περίπτωση είναι η «πίεση» που θα ασκήσουν προς τους πιστωτές και που έχει να κάνει με το γεγονός πως, εάν υποβιβαστεί ο σύλλογος, τότε κανείς από αυτούς δεν γνωρίζει εάν θα πάρει τα χρήματά του και πότε.

Η ουσία είναι πως το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να γίνει από κανέναν αντιληπτό, ούτε καν να πιθανολογήσει. Όπως επίσης και ποια θα είναι η στάση του Γιάννη Αλαφούζου...

Διότι τίποτα δεν πρόκειται να προχωρήσει εάν ο μεγαλομέτοχος δεν βάλει το χέρι στην τσέπη...

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)