to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:36 | 05.12.2022

Κοινωνία

Τραμπούκικη επίθεση στον δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του ρ/σ «Στο Κόκκινο»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζόμενων του 105.5 «Στο Κόκκινο», ο δημοσιογράφος του σταθμού Γιάννης Στρατάκης το μεσημέρι της Πέμπτης έπεσε θύμα ατόμου, το οποίο του έσπασε το αμάξι και εκτόξευσε διάφορες απειλές προς τον ίδιο, αλλά και γενικότερα στους δημοσιογράφους


Αναλυτικά η ανακοίνωση - καταγγελία των εργαζόμενων του ραδιοφωνικού σταθμού 105.5 «Στο Κόκκινο» για την τραμπούκικη επίθεση στον συνάδελφο Γιάννη Στρατάκη:

Το μεσημέρι της Πέμπτης άγνωστος τραμπούκος σταμάτησε τον συνάδελφό μας Γιάννη Στρατάκη στη μέση της λεωφόρου Κηφισίας, του έσπασε το αμάξι και εκτόξευσε διάφορες απειλές προς τον ίδιο και όσους δημοσιογραφούμε ή δημοσιολογούμε με τρόπο μη αρεστό στους διάφορους μπράβους της εξουσίας.

Πέραν της αυτονόητης καταδίκης του τραμπουκισμού και της απαίτησης να σταματήσει η κρατική ανοχή σε τέτοιου τύπου συμπεριφορές, θέλουμε να υπενθυμίσουμε το εξής:
Στα 17 χρόνια που υπάρχει ο σταθμός, οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι σε αυτόν έχουμε δεχθεί πλήθος απειλών και εκβιασμών. Από μπράβους παράγοντες ΠΑΕ μέχρι διαπλεκόμενους ποινικολόγους και από εταιρείες εξόρυξης χρυσού μέχρι ψευδομάρτυρες συνεργάτες της αστυνομίας, διάφοροι περίεργοι τύποι επιχείρησαν να τρομάξουν συναδέλφισσες και συναδέλφους μας.
Δεν τα κατάφερε κανείς τους. Όχι γιατί στον 105,5 στο Κόκκινο είμαστε τίποτα ατρόμητοι υπεράνθρωποι. Αλλά γιατί έχουμε συνείδηση της κοινής συλλογικής μας δύναμης, η οποία μας προστατεύει από κάθε τραμπούκο και κάθε εκβιαστή.
Ο Γιάννης Στρατάκης είναι ένας από εμάς. Κάθε επίθεση σε έναν από εμάς είναι επίθεση σε όλους μας. Και ως τέτοια θα απαντηθεί. 

Οι εργαζόμενοι/ες στον 105.5 Στο Κόκκινο

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)