to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:01 | 17.07.2018

Πολιτική

Τρ. Μηταφίδης: Γνωρίζω συγκεκριμένο επιχειρηματία που του ζήτησαν χρήματα για διαδήλωση για το Μακεδονικό

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι ο ίδιος γνωρίζει συγκεκριμένο επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη, που του ζήτησαν χρήματα για να καλύψουν το κόστος μεταφοράς αυτών που θα διαδήλωναν, πριν ακόμη ανακοινωθεί η συμφωνία των Πρεσπων.


Την εκτίμηση του ότι ένας ενδεχόμενος ανασχηματισμός και η αλλαγή προσώπων στα υπουργεία θα βοηθούσε την προώθηση του κυβερνητικού έργου έκανε ο Τριαντάφυλλος Μηταφιδης, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ , που μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Βρε Καλώς τους" με τον Ιορδάνη Χασαποπουλο.

Ο κ. Μηταφιδης τόνισε χαρακτηριστικά ότι “όπου για καθυστερήσεις και αδυναμίες έχουν συγκεκριμένη ευθύνη πρόσωπα μέσα στην κυβέρνηση, τότε είναι στην διακριτική διαχείριση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις" και πρόσθεσε ότι πλέον "πρέπει να δοθεί το βάρος μας στις πολίτικες πρωτοβουλίες".

-Ερ. Αρα λέτε ότι θα βοηθούσε μια τέτοια κίνηση;

- Απ. "Βεβαίως και ιδιαίτερα το μάτι μας πρέπει να είναι στραμμένο στο χειμαζόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας γιατί η φτώχεια εξακολουθεί να παραμένει".

Στην ερώτηση για το αν τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό υποκινούνται και χρηματοδοτούνται από συγκεκριμένους παράγοντες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι ο ίδιος γνωρίζει συγκεκριμένο επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη, που του ζήτησαν χρήματα για να καλύψουν το κόστος μεταφοράς αυτών που θα διαδήλωναν, πριν ακόμη ανακοινωθεί η συμφωνία των Πρεσπων.

“Τα συλλαλητήρια οργανώνονται από διάφορους κύκλους , όπως είναι παραεκκλησιαστικός οργανώσεις και πολιτικά κόμματα και “δεν πρέπει να στρουθοκαμηλίζουμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Για τις καταγγελίες του κ. Ζαεφ, ο κ. Μηταφιδης είπε ότι δεν έχει στοιχεία, όμως τόνισε πως πρόκειται για έναν υπεύθυνο πρωθυπουργό και κάνεις δεν μπορεί να τον θεωρήσει πρόσωπο μειωμένης αξιοπιστίας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)