to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:27 | 24.01.2023

Πολιτική

Τρ. Αλεξιάδης: Η κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, αλλά δεν θέλει

«Η εικόνα που έχω εγώ από τους πολίτες είναι πως υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την οικονομία» τόνισε ο Τρ. Αλεξιάδης μιλώντας στο Action24, ενώ επισήμανε πως τα αποτελέσματα της έρευνας για το καλάθι του νοικοκυριού κανονικά θα προκαλούσαν ανασχηματισμό.


Μιλώντας στην εκπομπή "Πίσω από τις Γραμμές" του ACTION 24 ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Τρύφων Αλεξιάδης, σχολίασε τα ευρήματα της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε για λογαριασμό του καναλιού, και τόνισε ότι η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχώς μειώνεται. «Αν λάβουμε υπόψιν και το στατιστικό λάθος, δεν υπάρχει σχεδόν διαφορά», είπε χαρακτηριστικά, και τόνισε ότι η δημοσκόπηση δίνει το μήνυμα πως για να βγει κυβέρνηση από τις εκλογές με την απλή αναλογική πρέπει «να ψηφιστούν προοδευτικές δυνάμεις».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπενθύμισε πως η ίδια δημοσκοπική εταιρεία στις εκλογές του 2015 έπεσε έξω κατά 6,7%, στο δημοψήφισμα κατά 23,9%, και το 2019 έπεσε έξω κατά 6 μονάδες στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το καλύτερο γκάλοπ εγώ το έζησα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό» είπε χαρακτηριστικά. «Η εικόνα που έχω εγώ από τους πολίτες είναι πως υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την οικονομία» είπε σε άλλο σημείο, ενώ τόνισε πως τα αποτελέσματα της έρευνας για το καλάθι του νοικοκυριού κανονικά θα προκαλούσαν ανασχηματισμό και επισήμανε πως «η κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ακρίβειας, αλλά δεν θέλει. Εμείς έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις…».

Επίσης, αναφερόμενος στα εθνικά ζητήματα, καυτηρίασε την πρόσφατη δήλωση του Άγγελου Συρίγου πως η Τουρκία πρέπει να πάρει F16

Δείτε το βίντεο:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)