to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:09 | 08.07.2020

Πολιτική

Τρ. Αλεξιάδης: Για τα γενέθλια της ΝΔ, την Πέμπτη να πλημμυρίσουμε το Σύνταγμα

Ένας χρόνος διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, με την ίδια αποτυχημένη συνταγή της περιόδου 2010-2014. Ένας χρόνος διαχειριστικής ανεπάρκειας που φαίνεται στα αποτελέσματα της οικονομικής τους πολιτικής, πριν την έλευση της υγειονομικής κρίσης και παρά τη συσκότιση που επιχειρούν λόγω κορωνοϊού.


Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο 105.5» ο Τρύφων Αλεξιάδης, υπενθύμισε το τι κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρώτο χρόνο που είχε αναλάβει την εξουσία, παρά το υποθηκευμένο έδαφος, τις δεσμεύσεις που είχε παραλάβει και τα στενά όρια που είχε για να κινηθεί. Κάλεσε δε τους ασκούντες τότε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ επί μισθών, συντάξεων, εργασιακών δικαιωμάτων κ.λπ. να δηλώσουν την ικανοποίησή τους με αυτά που συμβαίνουν για τα ίδια θέματα επί ΝΔ. Η σύγκριση με τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ και την ελευθερία κινήσεων που είχε, δείχνει την πολιτική επιλογή της δεξιάς. Δώρα προς φιλικά επιχειρηματικά συμφέροντα, μείωση του ΕΝΦΙΑ στις  πολύ μεγάλες περιουσίες άνω του 1 εκατομ. ευρώ, αποτυχία στην είσπραξη φορολογικών εσόδων, μη επίλυση του προβλήματος της προκαταβολής φόρου και τόσα άλλα που ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει καταγγείλει με παρεμβάσεις του μέσα στη Βουλή.

Κλείνοντας ο Τρ. Αλεξιάδης αναφέρθηκε στο χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις δηλώνοντας πως « Η ΝΔ τιμά την πολιτική της ιστορία και στα γενέθλια της έφερε το νομοσχέδιο για το θέμα των διαδηλώσεων. Είναι ώρα λοιπόν των πολιτών, των κινημάτων, της Αριστεράς να τιμήσουμε αυτά τα γενέθλια και την Πέμπτη να πλημμυρίσει το Σύνταγμα για να δώσουμε την απάντηση που πρέπει στη δεξιά λογική».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)