to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:34 | 04.09.2018

Πολιτική

Τρ. Αλεξιάδης: Ελπίζω στη ΝΔ να μην πέταξαν τα αρχεία με συλλήψεις εκδοτών και δημοσιογράφων τα προηγούμενα χρόνια

«Να θυμηθούμε, επίσης, και ποιος ήταν πρωθυπουργός όταν έγιναν αυτές και μάλιστα με εντολές να πάνε φορολογικές υπηρεσίες, όπως η τότε ΥΠΕΔΑ και άλλες ελεγκτικές υπηρεσίες, και να κάνουν ελέγχους σε ΜΜΕ που ενοχλούσαν την κυβέρνηση»


Διαβάστε τα βασικά σημεία από την παρέμβαση του μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη, στην τηλεόραση του Blue Sky (Α. Παυλόπουλος):

Για τις συλλήψεις και όσα ακούγονται από τη ΝΔ

Επειδή άκουσα αρκετά πριν για συλλήψεις και για διάφορα άλλα τέτοια πράγματα, ελπίζω στη μεταφορά που κάνουν από τη Ρηγίλλης στη Συγγρού και μετά από τη Συγγρού στην Πειραιώς, στην Ν.Δ να μην πέταξαν τα αρχεία, καθώς έχουν ένα πλούσιο αρχείο με συλλήψεις εκδοτών και δημοσιογράφων τα προηγούμενα χρόνια. Να θυμηθούμε, επίσης, και ποιος ήταν πρωθυπουργός όταν έγιναν αυτές και μάλιστα με εντολές να πάνε φορολογικές υπηρεσίες, όπως η τότε ΥΠΕΔΑ και άλλες ελεγκτικές υπηρεσίες, και να κάνουν ελέγχους σε ΜΜΕ που ενοχλούσαν την κυβέρνηση. Να θυμηθούμε, δηλαδή, ότι, είχαμε τέτοια γεγονότα, γιατί άκουσα να λέτε ότι δεν έγιναν συλλήψεις από το 1974 και μετά. Όπως, επίσης, ας μη ξεχνάμε ποιοι συλλήφθηκαν. Όχι μόνο δημοσιογράφοι αλλά και εκδότες. Και μπήκαν φυλακή επειδή ενοχλούσαν την εξουσία. Να μην ξεχάσουμε, τέλος, ποιοι πήγαιναν με τα ΜΑΤ να ξηλώσουν ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και τι έλεγαν διάφοροι όψιμοι υποστηρικτές τώρα της Ν.Δ. συνάδελφοί σας για κείνη την περίοδο.

Για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

Για εμάς το κεντρικό ζήτημα της ημέρας είναι η υπογραφή της απόφασης της κας Αχτσιόγλου για την επέκταση, καταρχάς, των 4 συλλογικών συμβάσεων που αφορούν 75 χιλιάδες πολίτες, ενώ, θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες ενέργειες το επόμενο χρονικό διάστημα. Και είναι σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος ότι αν δεν ήμασταν κυβέρνηση εμείς και ήταν κάποιοι άλλοι, δεν θα είχαμε αυτές τις εξελίξεις στα ζητήματα των συλλογικών συμβάσεων, αλλά και σε μια σειρά από θετικές οικονομικές και πολιτικές ειδήσεις.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)