to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:40 | 01.08.2019

Πολιτική

Τμ. Υγείας ΣΥΡΙΖΑ για την άρση ασυλίας του Π. Πολάκη: Μεθοδευμένη και προαποφασισμένη συνταγματική εκτροπή

Το Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την πρωτοφανή συνταγματική εκτροπή που έχει ως στόχο, όχι μόνο την πολιτική δίωξη του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη, αλλά και την απόκρυψη των αδειάσειστων στοιχείων που παρουσίασε στη βουλή και αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα με τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τις απευθείας αναθέσεις και τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος.


Η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την πρωτοφανή συνταγματική εκτροπή που έχει ως στόχο, όχι μόνο την  πολιτική δίωξη του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη, αλλά και την απόκρυψη των αδειάσειστων στοιχείων που παρουσίασε στη βουλή  και αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα με τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τις απευθείας αναθέσεις και τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
Η διαδικασία έπρεπε να γίνει σύμφωνα με το άρθρο 86 περί ποινικής ευθύνης υπουργών, διότι αυτά για τα οποία κατηγορείται ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης έγιναν όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός υγείας. Μάλιστα επί θητείας του ήρθαν στο φως πλείστα σκάνδαλα τα οποία καταδείκνυαν το “πάρτυ” που είχε στηθεί τα προηγούμενα χρόνια στο χώρο της υγείας.  Αυτοί όμως που φοβούνται και έχουν πολλά να κρύψουν φρόντισαν ώστε να στήσουν μια μεθοδευμένη διαδικασία και με μια προαποφασισμένη συνταγματική εκτροπή να μη συγκροτηθεί προανακριτική επιτροπή για να μην αποκαλυφθούν τα σκάνδαλα, στα οποία εμπλέκονται πρώην υπουργοί και στελέχη της Ν.Δ.
Επειδή από το χθεσινό φιάσκο βγαίνει πρωτίστως λαβωμένη η δημοκρατία. Επειδή γίνεται ξεκάθαρος ο πολιτικός ρεβανσισμός της Ν.Δ. Επειδή επιχειρείται προσπάθεια συγκάλυψης και εκφοβισμού δηλώνουμε απερίφραστα ότι είμαστε μαζί με το σύντροφό μας Παύλο Πολάκη και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη δημοκρατία, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία. Το ψέμα τους έχει κοντά ποδάρια και θα το βρουν μπροστά τους.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)