to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:08 | 07.07.2014

Πολιτική

Τμ. Εργ. Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ: Η χουντικής έμπνευσης επιστράτευση δεν πτοεί τους αγώνες των εργαζομένων

Η τρομοκρατία της επιστράτευσης δεν θα περάσει και ο αγώνας θα συνεχιστεί ενάντια στην εγκληματική ενέργεια της ακραία νεοφιλελεύθερης συγκυβέρνησης, η οποία θα λειτουργήσει προς όφελος μιας χούφτας ιδιωτικών συμφερόντων»


Η ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ:

ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ, ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΟΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ!

Το αντεργατικό, χουντικής έμπνευσης πραξικόπημα της επιστράτευσης των απεργών της ΔΕΗ όχι μόνο δεν θα πτοήσει τους εργαζόμενους αλλά θα δυναμώσει την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού να αντισταθεί ενάντια στο ξεπούλημα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Εκείνοι –τρόικα και συγκυβέρνηση- που ετοιμάζονται να ιδιωτικοποιήσουν για «ψίχουλα» τη σημαντικότερη δημόσια βιομηχανία της χώρας, παραδίδοντας σε ιδιώτες την ηλεκτρική ενέργεια, θα βρουν απέναντί τους τούς αγώνες των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων.

Η επιστράτευση, στην οποία προχώρησε η καταρρέουσα κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου το μόνο που φανερώνει είναι τον πανικό και το πολιτικό αδιέξοδο των θιασωτών των μνημονίων.

Η τρομοκρατία της επιστράτευσης δεν θα περάσει και ο αγώνας θα συνεχιστεί ενάντια στην εγκληματική ενέργεια της ακραία νεοφιλελεύθερης συγκυβέρνησης, η οποία θα λειτουργήσει προς όφελος μιας χούφτας ιδιωτικών συμφερόντων, καταστρέφοντας υποδομές, δημόσια περιουσία και το στρατηγικότερο εργαλείο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΚΑΜΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ!

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)