to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:43 | 02.06.2014

πηγή: koutipandoras.gr

Οικονομία

Την αποφυλάκιση Λαυρεντιάδη ζητεί ο εισαγγελέας λόγω παρέλευσης 18μήνου-Θα μείνει μέσα για άλλη υπόθεση

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, θα παραμείνει στη φυλακή, καθώς μπορεί για την υπόθεση της Proton να μην είναι δυνατή εκ του νομού η περεταίρω κράτησή του, όμως έχει κριθεί προφυλακιστέος και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη τον Ιούνιο του 1012


Να αποφυλακιστεί, λόγω παρέλευσης του 18μήνου, με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων, προτείνει ο εισαγγελέας για τον Λαυρεντη Λαυρεντιάδη, βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης των επισφαλών δανείων, ύψους 700 εκατ. ευρώ, της Proton Bank.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελικός λειτουργός προτείνει αποφυλάκιση του Λαυρεντη Λαυρεντιάδη, με τους εξής όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης πέραν των ορίων του νομού Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στην οικία του.

Για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους, που κρατούνται για την ίδια υπόθεση, δηλαδή τους Δημ. Σαραμαντή, Αντώνη Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίτζα και Σμαραγδα Λιαρμακοπουλου, η πρόταση του εισαγγελέα είναι να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα.

Ωστόσο, όπως και να έχει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, θα παραμείνει στη φυλακή, καθώς μπορεί για την υπόθεση της Proton να μην είναι δυνατή εκ του νομού η περεταίρω κράτησή του, όμως έχει κριθεί προφυλακιστέος και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη τον Ιούνιο του 1012.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)