to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τι λείπει από την αφίσα της Χ.Α.;

Η πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση του υπόδικου βουλευτή της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή «Ενικός» ήταν η πρώτη πράξη της επικοινωνιακής μεταμόρφωσης της ναζιστικής οργάνωσης σε ένα «σοβαρό» και «ανθρώπινο» κόμμα που καταδικάζει τη βία, διαγράφει τους μαχαιροβγάλτες και δίνει ένα πιάτο φαΐ ακόμα και σε αλλοδαπούς.


Τα εκτός Κορυδαλλού μέλη της ηγετικής ομάδας της Χ.Α., μετά τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα political correct προφίλ, αφήνοντας προς το παρόν στην άκρη τη ρητορική του μίσους και των φυλετικών διαχωρισμών.

Το δεύτερο στάδιο της μεταμόρφωσης έρχεται μέσω της αναγγελίας μιας διανομής τροφίμων και ρούχων που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εν είδει μνημοσύνου για τους δύο νεκρούς χρυσαυγίτες του Νέου Ηρακλείου.

Για πρώτη φορά η Χ.Α. δεν επισημαίνει στην αναγγελτήρια αφίσα των εκδηλώσεων πως οι διανομές αφορούν ΜΟΝΟ σε Έλληνες. Με τον τρόπο αυτό τα στελέχη του ναζιστικού κόμματος κάνουν ακόμη μια προσπάθεια να μετακινηθούν έστω και προσωρινά από τις διαχωριστικές γραμμές που οι ίδιοι έθεταν από δημιουργίας του κόμματός τους ανάμεσα σε Έλληνες και μη.

Οι ίδιοι που μέχρι χθες απέκλειαν ρητά τους μετανάστες από τις φιλανθρωπικές τους δράσεις, τώρα σβήνουν υποκριτικά από τις αφίσες τους «αποκλεισμούς». Όσο όμως και αν προσπαθούν οι λύκοι να κρύψουν τους αγκυλωτούς σταυρούς από τα μπράτσα και τη φιλοσοφία τους φορώντας την προβιά του «σοβαρού» πολιτικού κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα ρατσιστικά ουρλιαχτά τους.

Πώς να ξεχάσει κανείς τον Η. Παναγιώταρο που σε παλαιότερη διανομή τροφίμων της Χ.Α. είχε διώξει κακήν κακώς μια ηλικιωμένη μετανάστρια λέγοντάς της πως «για αστακούς και γαρίδες να πας να σε ταΐσουν ο Τσίπρας και η Παπαρήγα».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)