to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:04 | 17.10.2018

Πολιτική

Τι κρίμα να μην παραιτηθεί ο Τσίπρας...

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά και η προσπάθεια να παρουσιαστεί η κυβέρνηση σε αποσύνθεση... Οι ευσεβείς πόθοι έγιναν (κατά λάθος) φανεροί και από το super του ΣΚΑΪ που την ώρα που έκανε δήλωση ο Αλ. Τσίπρας στο Μαξίμου έγραφε: «Δήλωση του πρωθυπουργού μετά την παραίτηση Τσίπρα»!


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

 


«Θα διασφαλίσω την επιτυχή ολοκλήρωση της ιστορικής Συμφωνίας των Πρεσπών»

«Η απόφαση να αποδεχθώ την παραίτηση του Ν. Κοτζιά και να αναλάβω το υπουργείο Εξωτερικών είναι και απόφαση με πολλαπλά μηνύματα, τόσο προς το εξωτερικό, όσο και προς το εσωτερικό, και την κυβέρνησή μου», δήλωσε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι η επιλογή του να αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών σηματοδοτεί την αποφασιστικότητά του «να μην ανεχθεί από εδώ και στο εξής καμία διγλωσσία από οποιονδήποτε, καμία προσωπική γραμμή στην εθνική γραμμή της χώρας - Όλες οι αντιδράσεις μετά την παραίτηση του Ν. Κοτζιά. (αναλυτικά)


 

Bloomberg «καρφώνει» Μητσοτάκη για τις χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων

«Στη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός, πέρασε μια μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση που περιλάμβανε την απόλυση χιλιάδων κρατικών υπαλλήλων», σημειώνει το Bloomberg. (αναλυτικά)


 

Νέο πεδίο πολιτικής αναμέτρησης για τη δίκαιη ανάπτυξη: Η απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Τι αναφέρει το κείμενο της απόφασης της τελευταίας συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, (13-14 Οκτωβρίου 2018). (αναλυτικά)


 

Στις Βρυξέλλες ο Αλ. Τσίπρας για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του ASEM

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Ευρωασιατικής Συνόδου Κορυφής(ASEM) που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, αύριο και μεθαύριο. (αναλυτικά)


 

«Η χώρα εισέρχεται πλέον στην κανονικότητα με τον πρώτο μεταμνημονιακό προϋπολογισμό»

Με τους γενικούς και ειδικούς εισηγητές των κομμάτων, άρχισε το πρωί της Τετάρτης στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2019. (αναλυτικά)


 

«Άλλη μια ανόητη, απελπισμένη, παρανοϊκή και αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησής μου»

Ο κ. Παπαγγελόπουλος σε δήλωση του χαρακτηρίζει «ανόητη και παρανοϊκή» τη στοχοποίησή του και κατηγορηματικά διευκρινίζει, ότι οι αναφορές του αφορούσαν σε πρακτικές προηγούμενης κυβέρνησης, φωτογραφίζοντας την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας σε δήλωση του αντιπροέδρου της Ν.Δ., Κ. Χατζηδάκη. (αναλυτικά)


 

Δικηγόροι Ζακ Κωστόπουλου: 25 ημέρες μετά το αποτρόπαιο έκγλημα η δικογραφία παραμένει ατελής

Εικοσί πέντε ημέρες μετά από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα η δικογραφία παραμένει ατελής και ο βασανιστικός θάνατος του Ζαχαρία Κωστόπουλου αδικαίωτος" δηλώνουν οι Δικηγόροι της Πολιτικής Αγωγής στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου σε ανακοίνωσή τους που στάλθηκε στο avgi.gr ζητούν την ανάδειξη της αλήθειας και την ορθή απόδοση των ευθυνών. (αναλυτικά)


 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της σπείρας διακινούσαν συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών, κυρίως στην πλατεία Εξαρχείων και στις οδούς Μεθώνης, Θεμιστοκλέους και Καλλιδρομίου. (αναλυτικά)


 

«Ερχόμαστε να καλύψουμε κενά και αβελτηρίες του παρελθόντος»

Συνέντευξη Τύπου Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και Περιφέρειας Αττικής για την παρουσίαση με θέμα: «Έργα Συντήρησης υπόγειας κοίτης του Ιλισού - Τμήματα επιθεώρησης υπόγειων κλάδων Ιλισού». (αναλυτικά)


 

Προσλήψεις 442 εκπαιδευτικών στα ΕΠΑΛ

Δημοσιεύτηκε ο πίνακας των ονομάτων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου. (αναλυτικά)


 

«Η Ελληνίδα Αγρότισσα»: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα

Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Ημερίδα με θέμα ''Η Ελληνίδα Αγρότισσα'',που πραγματοποιήθηκε στις 16/10/2018 στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης. Η Ημερίδα υπήρξε αποτέλεσμα της συνεργασίας τουΥπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ), της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) και της Περιφέρειας Αττικής. (αναλυτικά)


 

ΥΠΕΣ: 1,1 εκατ. ευρώ σε δήμους της χώρας για την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία και για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας

Τις σχετικές αποφάσεις υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)