to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τι κάνει μπεεεε στην πλάτη της Μενδώνη;

Ο χαρακτήρας της δεν γίνεται να δολοφονηθεί από κανέναν. Τον έχει δολοφονήσει από καιρό μόνη της


Δολοφονία χαρακτήρα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διέπραξε εις βάρος της η Λίνα Μενδώνη. Διότι η ΑΥΓΗ αποκάλυψε και ο Τσίπρας κατάγγειλε τη σύμβαση, υπογεγραμμένη από τρεις υπουργούς, με την οποία η υπουργός Πολιτισμού φρόντιζε να αναγραφεί σε μαρμάρινη πλάκα στην Ακρόπολη το όνομά της. Για να αποθησαυρίζουν τη λάμψη του, μαζί με τη λάμψη του Παρθενώνα και του Ερεχθείου, οι επισκέπτες εις τον αιώνα των αιώνων. Αμήν - της υπουργού. Εκτός πια κι αν ξανασυμβεί το ατύχημα και έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να το ξηλώσει, μαζί με τα τσιμέντα της Ακρόπολης, τον Πτωχευτικό Κώδικα της Ν.Δ. και την αστυνομία στα πανεπιστήμια. Αμήν - δικό μας.

Ατύχησε εντούτοις η κυρία υπουργός. Και όχι μόνο διότι η σύμβαση υπάρχει και διαψεύδει τις οργίλες διαψεύσεις της για fake news, αφού οι όποιες διαψεύσεις τής υπουργού ελάχιστη αξία έχουν πια μετά από τόση και τέτοια χρήση που τους έχει επιφυλάξει. Ούτε γιατί πιάστηκε, κατά το κοινώς λεγόμενο, με τη γίδα στην πλάτη, πράγμα ελάχιστα επιβαρυντικό για μια λειτουργό του πολιτισμού που πριν λίγο καιρό πιάστηκε με κοτζάμ γνωστό σκηνοθέτη στην πλάτη. Αλλά γιατί η κυρία Μενδώνη δεν έχει καταλάβει ακόμα αυτό που οι πάντες έχουν καταλάβει. Ότι ο χαρακτήρας της δεν γίνεται να δολοφονηθεί από κανέναν. Τον έχει δολοφονήσει από καιρό μόνη της.

Λίγο με τα αρχαία, λίγο με τα σύγχρονα, λίγο με τον Λιγνάδη, λίγο με τα τσιμέντα στην Ακρόπολη, λίγο με τούτο και λίγο με τ’ άλλο, ο χαρακτήρας της Μενδώνη καταναλώθηκε σιγά - σιγά. Τελεύτησε.  Άμωμος εν οδώ, αλληλούια. Αλλά δεν είναι περίεργο ότι ακόμα συμπεριφέρεται λες και είναι ο χαρακτήρας της ζωντανός. Ακόμα πιστεύει, ή κάνει πως πιστεύει, ότι διαθέτει ηθικό ανάστημα τόσο επιβλητικό ώστε να διαψεύδει τα αδιάψευστα. Το βλέπουμε να συμβαίνει και με άλλους της κυβερνητικής συνομοταξίας. Με το μισό υπουργικό συμβούλιο για την ακρίβεια. Και βέβαια με τον Κυριάκο, προστάτη πάντων των ψευτών, που κατηγορεί άλλους για ψεύτες!

Νεκρές ψυχές μας κυβερνούν όπως καταλαβαίνετε. Παγωμένες στην ιδιοτέλεια, σε ποικίλους βιασμούς, στη βεβήλωση. Και στο ψέμα. Τι είναι αυτό που κάνει μπεεεε στην πλάτη της Μενδώνη; Ο ψεύτης Τσίπρας που παριστάνει τον τράγο!

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)