to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:23 | 29.04.2013

Κοινωνία

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.


Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τοπικά μέχρι τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά, τη Μεγάλη Τρίτη (30/04/2013) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Τη Μεγάλη Τετάρτη (01/05/2013) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και τη Μεγάλη Πέμπτη (02/05/2013), τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια ορεινά και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή (03/05/2013) ο καιρός θα είναι καλός με νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι, κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Το Μεγάλο Σάββατο (04/05/2013) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πρόσκαιρους όμβρους στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και τοπικά στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι μέχρι 4 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται την Κυριακή του Πάσχα (05/05/2013). Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Πηγή: deltiokairou.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)