to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:55 | 13.09.2018

Πολιτική

«Τι φταίμε εμείς που όλες οι κοινωνικές ομάδες δεν θέλουν να ακούνε για τα θαλασσοδάνεια;»

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκε η κατολίσθηση στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, η ομιλία του Ζάεφ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το ζήτημα των συντάξεων, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο.... Με τα θαλασσοδάνεια Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ τα κανάλια ασχολήθηκαν από λίγο έως καθόλου (βλέπε ΣΚΑΪ)...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

Μαξίμου: Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να πουν πότε και πώς θα ξεπληρώσουν τα φέσια τους

«Αφού απέτυχαν οι προσπάθειες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να θαφτούν οι ευθύνες τους για τα θαλασσοδάνεια σχεδόν μισού δισ. ευρώ, τώρα που η Δικαιοσύνη προχωρά ανεμπόδιστη στη διερεύνηση, αντί να ζητήσουν έστω μία συγγνώμη όχι μόνο για τα δάνεια αλλά και για την κατάπτυστη τροπολογία του 2013, με την οποία απαλλάσσονταν όλοι οι υπεύθυνοι, ζητούν από πάνω και τα ρέστα» αναφέρει σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. (αναλυτικά)


 

«Τα μέτρα ελάφρυνσης για 250.000 μη μισθωτούς - Κερδισμένες οι ιδιωτικές ασφαλιστικές από την πρόταση της ΝΔ»

"Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από την πρόταση της ΝΔ; Μα φυσικά οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες που θα πάρουν ζεστό χρήμα και μεγάλα κέρδη από την εκμετάλλευση των εισφορών των ασφαλισμένων πελατών τους", τόνισε η υπουργός Εργασίας παρουσιάζοντας τα κυβερνητικά μέτρα για τους μη μισθωτούς κι απαντώντας στις προτάσεις της ΝΔ. (αναλυτικά)


 

Οι μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ που σχεδιάζει η κυβέρνηση

Με τις ρυθμίσεις, υπολογίζεται ότι με την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης, δηλαδή το 2020, η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών ακινήτων θα δουν το εκκαθαριστικό τους μειωμένο. (αναλυτικά)


 

Στο 4,04% υποχωρεί η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου

Το επιτόκιο του 7ετούς, χαμηλότερα έξι μονάδες βάσης, διαμορφώνεται στο 3,65%, ενώ του 5ετούς στο 3,16% από 3,21% την προηγούμενη μέρα. (αναλυτικά)


 

Νέα πτώση της ανεργίας: Στο 19% μειώθηκε το β' τρίμηνο

Κάτω από το ένα εκατομμύριο άτομα άνεργα. (αναλυτικά)


 

Αλ. Χαρίτσης: Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Tην πρώτη συνάντηση εργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, είχε το μεσημέρι ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης. (αναλυτικά)


 

Με συντριπτική πλειοψηφία -πλην ακροδεξιάς- το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα για τις πυρκαγιές στο Μάτι

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε ψήφισμα από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι και την ανάγκη ενίσχυσης της πολιτικής προστασίας. (αναλυτικά)


 

Την άνοιξη του 2019 «ανοίγουν φτερά» τα υδροπλάνα

Μέσα στο 2019 θα ξεκινήσει να λειτουργεί το πρώτο δίκτυο υδατοδρομίων της χώρας - Aναμένεται να δημιουργηθεί στο Ιόνιο Πέλαγος και τη Δυτική Ελλάδα, έχοντας ως βάση την Κέρκυρα. (αναλυτικά)


 

Μνημόνιο Συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής με το Πανεπιστήμιο Πειραιά για τη δημιουργία αξιοπρεπών θέσεων εργασίας

Μνημόνιο Συνεργασίας για την οικοδόμηση ενός μοντέλου ανάπτυξης, που θα δημιουργεί αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας, συνυπέγραψαν η σήμερα, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Άγγελος Κότιος. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)